Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    Nekem konkrétan nem sérült a térdem. Ha nem el van kopva a jobb térdem és azért fáj. Mint kiderült utólag ami sok utánaolvasás után derült ki felnőtt fejel, hogy az eggyik lábam az az a bal rövidebb mint a másik kicsivel. Ennek következtében van némi gerincferdülésem is amit még általános suliban jeleztek is évekig jártam gyógytornára is ez kapcsán persze érdemben nem jött helyre. (Úszás kellett volna meg speciális szakember, hogy helyre legyen hozva most már tudom.) Azt persze senki nem reklámozta nekem, hogy ha ez nem jön helyre addig még a test fejlődik akkor aszimmetrikus marad/válik a testalkatom izomzatom, akkor ennek a nem sokkal későbbi következménye a hát/derékfájás és porckopás. Mivel így állandóan minden egyes megtett lépésnél a jobb lábam nagyobb terhelésnek van/volt kitéve. És gondolj bele sportnál extra terhelésnél mit kapott az a lábam ennek következtében.

    Persze a tíz év körüli gyereknek vagy a szülőnek saját kis újából kellene kiszopnia minek mi lesz / lehet a következménye már rövidebb távon is !!! Most már lényegében kialakult testalkattal meg ezek következtében kialakul térdkopással már lényegében cse§zhetem egész hátralévő életembe ... :W :W :W :(((

    (Régen jártam futni is 10 km távokat, meg más sportot is/ami nem publikus itt/ űztem rendszeresen, de ezzel is azzal is teljesen felhagytam csak a bringa maradt ott is viszonylag visszafogottan használva.)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák