Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Nem olyan rég van ez a RS Reacon villám, és eddig azt hittem hogy a szimering felett az a szivacs ami kicsit becsípődött. Tegnap jöttem rá hogy ez bizony kosz... normális hogy itt így felgyűl?
    Mivel takarítsam ezt hogy ne tömködjem be a szimering alá?

    Egy másik érdekes dolgot is felfedeztem. Mégpedig hogy a hátsó fék ha be van húzva a hátsó kerék, nem is olyan enyhén mozog előre hátra. Akárhogy csekkoltam, nem a fékbetétek vagy tárcsától, hanem inkább a fogaskoszorú felőli oldalon látok mozgást. Erre esetleg valami ötlet? Nem tudom segít-e, de nagy ritkán kb 30-40km-ként, pattan egyet a hajtás. Általában akkor mikor csak lazán tekerem. Lánc nincs túlkopva, első hátsó fogaskerekek is elfogadható állapotban vannak, szakember ellenőrizte.

    Illetve utolsó kérdés.

    A jobboldali pedál/hajtókar elkezdett kotyogni, v inkább pattogni. A pedál kicsit kotyog, a hajtókar octalinkes, de amíg ezt nem tudtam lecseréltem a pedált, hogy hátha csak meg kellene zsírozni, és jó lesz. A másik pedállal az elején nem csinálta, de 100km után az is elkezdett pattogni, ha a hajtókar függőlegesen fent átfordult. Nem új pedál volt, de előtte nem volt baja. Mindkét esetnél a jobboldali pedál szívatott. Most ha veszek egy újat (ami egyébként valamiért indokolatlanul drága mulatság) az remélhetőleg nem fogja pár 100 után megadni magát... arra gondolok, hogy nincs rá mód hogy a hajtókar miatt kopnak jobban, v ilyesmi.

    Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és segíteni próbál,
    Üdv

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák