Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #57943 üzenetére

    Kösz a tippeket.

    Letisztogattam a tárcsát és féket is. A hátsóról rengeteg kosz jött le. És kis idő után mondhatni meg is javult. Persze még mindig nem tökéletes. (az 1000 éves v-fékem határozottan jobban fog egy másik bringán :( ) De legalább már nem életveszély vele közlekedni.
    Viszont most az első szarakodik a tisztítás után. Lehet csak azért mert többnyire csak a hátsót koptattam.

    Összességében viszont eddig nem dobom el az agyam a hidraulikus tárcsaféktől. Tudom hogy nem ez a legjobb típus, de akkor is egy shimano márka. A 6-8 éve vett a bike positive v-fék, mai napig 1 ujjal bárhol megfog (utcán).

    A bringa 130k volt, és lehet hogy itt sokaknak a kulacstartó szerkezete többe kerül, de ennyiért nagyobb fejlődést vártam. Az eddigi tektro draco mechanikus tárcsánál annyival jobb, hogy könnyebb húzni(télen).

    A tárcsán azt írja h Resin pad only, ez most mit jelent? Mást nem szabad v nem ajánlott használni? :)) Azt olvastam hogy a low end tárcsákon írja ezt. Elég szomorú, hogy ennyi pénzért egy használt bringa is low end cuccokkal van felszerelve.
    Bele sem merek gondolni mit raknak a 100-150k-s új gépekre.

    Továbbá azt akartam még kérdezni hogy a RS recon silver solo air telón a pop-lock, pontosan milyen felhasználásra van. Tehát mikor érdemes használni? Ha sűrűn kapcsolgatom elromolhat? Egyik ismerős azt mondta hogy nem ajánlja hogy állva tekerjek hogy ha be van kapcsolva... pedig annak még értelmét is láttam, mert sokkal kevésbé fáradtam 8-10 körbetekerés után.

    Köszönet ismét,
    Szép estét

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák