Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz DIEGO15 #50100 üzenetére

    Nem is tudnál meggyőzni. :) Nyilván sok minden múlik azon, hogy milyen problémáról van szó. Ha valakinek nincs porcproblémája, csak esetleg megerőltette egy ízületét, ott lehet fog érezni javulást. Az ízületet leginkább fokozatos mozgással lehet karbantartani. Ha valaki mondjuk elhanyagolja magát, elkezd fájni a térde, majd elkezd óvatosan sportolni és mellé szedi a tablettát is akkor simán összekeverheti a dolgokat, azt hiszi a tabletta segített, közben csak attól lett jobb, hogy átmozgatta a térdét kerékpározással például.
    Szerintem sok esetben inkább csak erről van szó. Rengetegen esküsznek az aloe verára is például, nézd meg a forever production vagy mi a tököm már mióta virágzik. :) Horribilis áron megveszik azokat a termékeket, pedig az aloe vera hatása sem bizonyított orvosilag, csak feltételezhető gyulladáscsökkentő hatása lehet. Pedig vannak akik meg vannak győződve róla, hogy még a rákbetegség ellen is jó.

    Az injekciónak is van persze veszélye, ha nem tapasztalt szakorvos adja be, esetleg nem megfelelő fertőtlenítéssel, akkor gyulladást is okozhat, ami elég nehezen kezelhető egy ízületben, de normális körülmények között erre igen kicsi az esély. Én csak a saját tapasztalatom írtam le, nyilván nincs két egyforma eset, azt tudom, hogy szedtem már vagy 1-2 éve a tablettákat amikor a könyököm javulás helyett csak rosszabb lett, majd beadták az első hyalgan injekciót és azon nyomban megkönnyebbülést éreztem, injekcióról injekcióra jobban lett és erősebb lett. Ráadásul sokkal olcsóbb volt mint a tabletta ilyen hosszú távon. Idén is adtam egy esélyt a tablettának, január óta szedem, mert a térdem panaszos megint. Nem javult, abba is hagytam a szedését és jövő héten megyek injekcióra.
    Most biztos azt gondolod, persze mert én egy súlyos eset vagyok, nálam már nem használ a tabletta, fenéket, mri is készült meg röntgen is a térdeimről, könyökömről, egy minimális kopás látszik. Egyáltalán nem durva, de sajnos panaszos. És csak az injekcióra reagál úgy vettem észre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák