Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Bandi18 #44336 üzenetére

    Elhiszem, de nekem valahogy nem nyerte el a tetszésem ez a lehetőség. :)

    (#44338) Napfénysüti: Az edzésnapló nem hülyeség, csak ez a mániákus telefonos rögzítés vicces, ha már van edzésértéke a tekerésnek akkor nyilván meg van a maga értelme, bár én nem vagyok egy nagy megosztogatós. :)

    (#44344) atok666: Szép kis bringát vettél, jó az kezdésnek. :) Ne érts félre én nem akartam leszólni az edzésmunkád, csupán kifejtettem a véleményem a ma divatos edzésmódszerekről, meg a lépten nyomon online edzésrögzítésről. Én úgy érzem, hogy nekem erre hobbista, amatőr szinten semmi szükségem nincs.
    Tudom jól, hogy mik az egészséges élelmiszerek, tudom, hogy kell jól bemelegíteni és helyesen edzeni, tudom mit bír a szervezetem, nekem ennyi elég.
    Mint írtam, a pulzusmérős órát amúgy én is jó dolognak tartom, nagyobb tekerésekre én is felveszem a mellkaspántot és figyelem ha nagyon magasra szökik a pulzusom akkor visszaveszek, nem hajtom agyon magam, csak edzettségemnek megfelelően. Ezt pulzusmérés nélkül nem mindig érezném, ezért hasznos ez a lehetőség. Amit nem értek, hogy mihez ehhez strava meg a többi hasonló hókusz pókusz, amikor ezek a komolyabb kerékpáros computerek is rögzítik az edzésadatokat és ha van hozzá pc dokkolód akkor áttöltheted a gépre és ott is van az elektronikus edzésnapló. Mindegy, elfogadom, hogy másnak ez kell, csinálja.
    Feltételezem ha mindennek szorgalmasan utánaolvastál akkor az orvosoddal is megbeszélted az edzésedet, mert kezdőknek eleve nem ajánlott az intervallum edzés, keringési problémák esetén meg gondolom hatványozottan figyelni kéne a terhelésre. Az orvosod véleménye amúgy mi volt erről?
    Persze az egy jó dolog ha az ember sportolni akar csak manapság a legtöbben ezt is túl gyorsan szeretnék elérni. Nem hagynak időt a szervezetüknek, hanem egyből olyan edzéseket akarnak csinálni mint akik sok éve sportolnak már. Tisztelet a kivételnek. Persze lehet én látom rosszul. Ne vedd magadra, úgy általánosan is írtam amit írtam. :)

    (#44345) vendingo: Van egy régi motoros kerékpárszerelő ismerősöm, ő a telószervizelésben is otthonosan mozog, bármit vihetsz neki, mindent megcsinál, kivéve a Manitou-t. Csinált már olyan villát, de rengeteg gondja adódott, hogy mégse lett teljesen jó, azóta azt nem vállalja. Ha ebből indulok ki, akkor nem merném ajánlani neked. Működésileg egyébként nagyon jó, azért azt sem szabad elfelejteni, hogy egy elég nagy múltú gyártóról van szó. De a Magyar szervizháttere nem rózsás. Egyébként azt is megteheted, hogy ha megveszed a Manitou-val szerelt bicót, hogy eladod belőle a villát és veszel bele egy Fox-ot vagy Rock Shox-ot. Némely bolt akár be is számítja és mással is tudja adni ha megkéred őket.

    (#44348) Because: Ismerős. :) A nagy amerikai fitnesz mozgalom hatása ez amúgy, boldog boldogtalan atlétának képzeli magát, ehhez jön még a f@szbúk betegség. Általános iskolában meg úgy potyogtak le a kötélről kötélmászás közben, mint a rohadt alma a fáról, mert közük nem volt a sporthoz, mondjuk manapság sincs, csak sokan azt hiszik. :)

    (#44351) Crytec210: Persze mindenkinek saját dolga mit tesz, ettől még nekem ugyan úgy jogomban áll, hogy azt mondjam, nincs szükségem rá, fölösleges. Én is melóba járok bringával, az is kb napi 10km, nincs ezzel baj, de ezt rögzíteni online, meg kielemezni, háát, szerintem fölösleges. Ez már egy mánia. Alkatrészkopáshoz elegendő egy 3000 ft-os madzagos km-óra, azon is van napi km, meg össz megtett út, ehhez nem kell mindenféle csodaprogram. Én így gondolom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák