Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Manitou #35790 üzenetére

    Fox olaj? Nincs értelme ilyeneket venni, motorex is tökéletes, én most liqui molly racing olajat használok. Vízszinte fullszintetikus olaj, tökélesen jó. Nyílt olajosoknál a viszkozitás se annyira befolyásoló tényező.
    Fox Fuliod nagy kiszerelésben meg szoktunk venni a műhelybe, nagyon sok ideig jó. 250ml van azt hiszem egy kannában, 6 ezer körül volt, egy villába meg kell maximum 15ml. 5-5 a szivacsgyűrűkhez, 5 a légkamrába, de elég oda 3ml is, kevésbé progresszív.
    Én max 2000km ig húztam el a szervizt a teleszkópomnál, nyílt olajos F100 as. Nem volt vele semmi probléma, alig volt kosz a szivacs gyűrűkben. Ez kb 100 üzemóra. De a sárral vigyázni kell, az első szervizt 600km nél csináltam, előtte kapott egy két alkalom sarazást, és akkor volt egy kis sár a szivacsgyűrűben.

    Az a legveszélyesebb mikor a fékhíd és a becsúszó közé beül a felhordott sár, ez garantáltan hazavágja a villát nagyon rövid idő alatt.
    Ha valaki ennyire szeret sárban menni, mindenképp szereljen fel kis műanyag sárvédőt, ami nem engedi az említett helyre jutni a sarat.

Új hozzászólás Aktív témák