Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Zoliwrc #276362 üzenetére

    megkapok mindent Tőle - pofont, ha nézelődsz :DDD

    Mé' nem mész ki témához: megint az van, hogy mindenki a saját életét nézi, és nem érti, hogy más miért csinál mást. Mondok példákat:
    - tök szép az erdőben tekerni, vagy futni, ha nem este 6 után tudsz elindulni, a sötétben, télen. Ilyen télen, mint ami most van, 0-5 fok, meg 80 mm eső. Gondolom akkor nem sokan járnak innen.
    - Ha sportolnál 40-60 percet, de mire kiérsz a városból az 15 perc, vagy esetleg Bp közepén laksz a körúton, nem a város szélén. Tököm futna zebrától zebráig. A tömegközlekedve elmegyünk a Margitszigetre futni (aztán büdösen vissza...) meg olyan meh. :N
    - Görgőre, futópadra felszállni öltözéssel együtt 3 perc, majd utána 2 perc múlva már zuhanyzol. Kinti sportnál télen ez mennyi idő? (Ha sportra szánnál 40-60 percet, ugye...)
    - a sérülésveszély gyakorlatilag nullára csökkenthető. Aki csúszott már el bringával vagy futva jégen, az tudja, hogy nincs olyan, hogy felkészülsz rá, benne van. Ha heti 5-7x csinálod, akkor nem mindegy hányszor vagy benne, főleg ha utána nem tudsz pénzt keresni miatta.
    - Itt nem értitek a futópadot, a futós topikban nem értik a görgőt. ;)
    Én is voltam kemény, tekertem -14-ben is, de most meg hiányzik a görgő.

    fulton: amikor szúrnak az ujjaid az azért van, mert átfúj a kesztyűn a szél. Azt csak ilyen ráhúzható szélvédő huzattal lehet megoldani. Régen a BBB-nek volt ilyen kesztyűje, utoljára decás futókesztyűben láttam ilyet. Illetve ha a kézfejed fázik, akkor lehet növelni a karon a réteget, és "kevésbé hűl ki a vér, mire odaér", ezért nem fog fázni.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák