Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Dark Archon #266493 üzenetére

    A matekot értem, csak én nem számoltam. A pulzusom magas, valószínűleg magas zónában megyek, és azért nem égetek elég zsírt. A kötelességből tolást ne is mondd, az utóbbi időben ezt érzem. Tegnap például kb 12 fok volt, szerintem alul is öltöztem mert fáztam közben, szembeszél is volt, de letoltam becsületből. De az nem jó, hogy az egyetlen öröm a végén az, hogy ez is megvan. És aztán nézi az ember, nem gyorsabb, nem jobb, nem is fogyott, szenvedett is, unalmas is, és így tovább. Szóval ja, valamit tényleg rosszul csinálok, de ennyi tanács alapján már kezd világos lenni, hogy mit.

    NEM veszek új bringát, felszerelést, ruhát, meg hasonlók. Semmi értelme annak, hogy pénzzel próbáljak meg kedvet venni. Használom amim van, nem a külsőségek fognak segíteni abban, hogy jobb legyek. Igen, jó visszajelzés lenne a +20% instant sebességnövekedés a megfelelő geo és az aero öltözet miatt, de azért amikor elmegy egy országútis mellettem, és én csak lassan szakadok le róla, akkor azért én is tudom ám, hogy ugyanazzal a bringával és öltözetben én is tudnék hasonlót. De arra, ahol én most tartok, még egy jó ideig elég ez a bringa.

    #266497 tisn: köszönöm a tapasztalatod, logikus, és ebbe az irányba kell mennem. Vagyis az irány megvan, én is fogytam már nem egyszer, csak amióta bringázom, igazából egyáltalán nem fogyókúráztam, szóval nekiállok kombinálni a kettőt.

Új hozzászólás Aktív témák