Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Ez a hétvége elég tekerésmentesre sikerült. Pénteken a vihar miatt. Szombaton az atom szél miatt. Azért szombaton késő délután mentem egy kicsit. Akkora szél volt, hogy amikor hátszélnek fordultam, egy ~4km-es szakaszon, jöttem 42km/h-s átlagot..

    Aztán vasárnap, egész nap Pannonhalmán voltunk az Országos bajnokságon.
    És hatalmas élmény volt! Blankáékat is megnéztük. Sajnos ők nagyon kevesen, 10-en indultak. De Blanka ügyes volt, és erős. Utolsó kis körön már valami 1:20-szal vezetett Petra előtt. Nem volt szoros meccs.

    Aztán lepihentünk egy padra, ettünk ésatöbbi. Majd egyszer csak begurult elénk a Valter mobil (Skoda). Tök nyugi volt, nem volt még sok nézelődő, szinte csak mi. Ezért tudtunk Attival csinálni egy képet, nagyon készséges volt. Pedig én tökre megérteném ha a háta közepére se kívánná ezt az egészet. Sőt én se vagyok az a típus, aki imád fotózkodni, vagy ilyesmi. De itt semmi feszkó nem volt. Váltottunk is pár szót is. Aztán jött a Miki (Blanka párja) ő a Jumbo-nál szerel. Aztán szép sorba a tömeg is megérkezett.. De egy nagyon közvetlen, jó hangulatú "padock" alakult ki. Dina Marci, Peák Barna, Filu.. mindenki ott volt, mindenki jó fej volt..Egyedül Erik nem volt sehol. Kérdeztem is Bodnár Gergő-t, hogy mit tud róla? Féltem, hogy esetleg nem indul. Ja mert közbe Gergővel is lepacsiztunk egy fotós ismerősén keresztül ismerkedtünk meg, akikkel mi Blankáék versenye alatt verődtünk össze. (Egyébként András a fotós, az ő képét osztotta most is tovább a Jumbo-Visma is twitteren tegnap Atti győzelméről) Aztán kiderült, hogy Erik szeret egyedül készülni, nem szereti a nyüzsit.
    Én nem tudom, annyi minden történt tegnap, hogy feldolgozni se egyszerű.

    A szakaszt amikor néztük, akkor meg pont az Erik és az Epronex-es frissítők között ültünk. Adtak a gyerekeknek kulacsot, dumáltunk velük is. Menet közbe hallottuk, hogy Atti és Karl Ádi hogy dumálják le egymás között a szökést..

    Majd a kis körökre mi is átmentünk a meredek, sikátoros részre. Az egy igazi hangulatbomba volt, ahogy ott robogtak fel. Atti teljesen más szint volt. Viszont én nagyon meglepődtem Kusztor Peti jó eredményén is. Húzta fel egy ideig Marcit és Eriket a meredeken. Aztán később Marci otthagyta őket, majd Petit Erik is. Atti viszont annyival volt a többiek előtt, hogy kérdés sem volt. Az első elhaladáskor mondtam páromnak, hogy mérje az időt. De két perc volt. Akkor már egyértelmű volt, hogy eldőlt. Ezért fel sem mentünk a célhoz. Úgy sem lesz szoros befutó. Az utolsó körön olyan helyen álltunk, hogy csak mi voltunk. Ezért már akkor gratuláltam is Attinak a győzelemhez. Onnan kb 400m-e lehetett még a célig. :)

    Szóval egy nagyon jó nap volt. Sok élménnyel. Sok szurkoló is volt a végére, jó volt hangulat.

    Néztem a technikákat. Atti nyergét kiemelném: [kép] Ezt szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet. Külsőre vagány.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák