Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    nem azon szeretnék háborút indítani hogy melyik a jobb a 27.5 vs 29er, pusztán azt szeretném kérdezni hogy az én felhasználási stilusomban e kettő között is lenne különbség,melyik előnyére?
    nem a szűk trailekre szeretnék mtb-t hanem inkább a kevésbé kanyargós, relative hosszabb kissé agyagos,nyáron szálló homokos,főleg "mély keréknyomos" mezőgazdasági utakra amiken van rövidebb 10-15% os emelkedő is.. szeretem azért megnyomni, pár perces spritneket azért szivesen nyomnék ezeken az utakon ami belefér..

    van kis túlsőly még( 88kg) de mégis inkább a haverokhoz képest (akik karbon 26 fullyval szoktak velem tekerni) leginkább lefeléken maradok le de piszkosul(gondolom mert a trekkinget nem érzem stabilnak merhogy magasan van a súlypont és a 44es smart sem sem elég széles erre a csapatásra) úgy hogy ők 10-15 kilóval könnyebbek nálam.+ a bicók is jóval könnyebbek nekik10kg körül..(én ráadásul 16 kilós trekkinggel megyek)
    no szoval hogy leírtam nagyjából mire kéne a monti, mit gondoltok nyugodtan nézzek 27.5-et vagy előnyösebb lenne a 29er? (a keret az adott, csak használtan 220e-250 max, ugye papíron ilyen pénzért jobb 27.5et találni) szóval inkább emiatt a 27.5 felé mennék de ha érdemes hozzátenni azt a pluszt amivel ugyanolyan szintű 29ert találni akkor inkább gyűjtök,és összeszoritom a fogam:)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák