Új hozzászólás Aktív témák

  • lsebestyen

    addikt

    válasz 6030D #242539 üzenetére

    Igen, szerintem is fölé lő a ramp teszt ebben a formában. Azért indultam 150-es pulzusról, mert van előtte bemelegítés, és az nem ERG módban megy, szóval ott jól bepörgettem 200W fölé magasabb fordulattal. Meg előtte is mentem még 15 percet, csak az ebben nincs benne. Utána amúgy le is ment a pulzusom és kb 230W körül ment vissza 150bpm-re. Szerintem az a része rendben van. Pl a profik is rendesen beleállnak a görgőbe egy TT előtt, ilyen rövidebb erőkifejtéseknél jól jön ha előtte is már fel vagy pörögve. A normál FTP teszt 20 perce előtt van 15 perc alacsony watton bemelegítés, majd FTP 110%-on 5 perc, utána talán 10 perc alapozó tempó és utána indul csak a 20 perc szenvedés.

    Az nem tetszett, hogy max pulzust nem tudtam kitekerni, kb 196bpm-et vártam volna. Lehet megint többet kellett volna rápihenni passz.

    Ja igen az a másik, hogy ez alapozó tréning volt, belekezdtem még novemberben a build me up-ba, de az télre nekem nagyon soknak tűnt. Most viszont majd intenzívebb egy órákat fogok menni hétköznap, aztán hétvégén meg mehetnek a közös hosszabb tekerések. :K

    A zwift alapvetően sehol nem nézi a pulzust, csak a wattokat. Persze zónáidat be tudod állítani, de nem foglalkozik vele.

    Mezga Aladár: görgő. Elite Suito.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák