Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz chubby2o6 #241575 üzenetére

    ha már köszönös, itt "nálunk" forog rajtam kívül még 5-6 emberke ezek ilyen brancsnak tünnek, együtt is tekernek meg külön is... mind outis.Szerintem már mindel találkoztam de egyik sem köszönt vissza. A legjobb az volt mikor mellette mentem el, mert éppen félre állt, köszönök, és néz rám mint a borjú. De a pálmát a kiscsaj viszi egyetlen lányként tolja itt outis szintén, aki még a fejét is elfordította mikor jött szembe velem a kerékpárúton, mellém érve hogy kifejezze ő bizony nem akar köszönni, nézte a szántóföldet :D hát agyam eldobom komolyan..milyen emberek vannak. (de biztos haragszanak rám a kom idők miatt le lettek nyomva ;] )

    kontra: elmentem a bükkbe, teljesen más kerékpáros kúlturával találkoztam. Vérprofnak tűnő outisok előre köszöntek, intettek, kivétel nélkül. Még a lányok is előre köszöntek szintén outisok. Én meg a kis csepelemmel. :) ilyen különbségek vannak. Nem foglalkozok vele, de érdekes észrevétel.
    De pl nyíregyre érve is akikkel ott találkozok szintén outisok, mind köszönnek, még valakivel szót is váltottunk miközben leelőzött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák