Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Citroware #241241 üzenetére

    Nincs hátránya, elég jól ki van találva, én gyereket szállítottam rajta. Egyébként ja, sárvédő nélkül is fel lehet rakni a csomagtartót. Van nekem is gyári Cube sárvédőm, de az akkor még vastag kerekek miatt az első nem fért el normálisan, vágni kellett belőle a teleszkópnál, hogy legalább egy minimális sárférő hely legyen, de nem lett. Én is bánom, hogy megvettem. De mondjuk a Nuroad más, ott több hely lehet. Aztán a képen látható cross sárvédő volt, ami már használhatóbb, de nem ad annyi védelmet. Az is a Cube (Acid) sajátja amúgy.

    Rühelltem a hátizsákot, de most már inkább azzal megyek, még akkor is, ha a laptopot kell cipelni. Nyáron mondjuk 35°C-ban lehet, hogy átértékelem a helyzetet... de akkor inkább beruházok a TetraRack-re, bár az ára egy rablás.

    FE-t szerintem sem érdemes venni, az agydinamó egy felesleges teher, és a lámpa is gyenge. Meg aztán amúgy is a legolcsóbb kerekekkel szerelik a gépet.

    kuntics:valahogy betették azt a lámpát, nem? Emlékeim szerint FE-nél a hátsó sárvédőben van. Ha mást nem, valszeg ki lehetett volna forrasztani, elvágni a kábelt elég radikális megoldás :)

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák