Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz Fall-N #227659 üzenetére

    Alapból nem tetszik a böszme nagy 29"-os kerék, az meg szerintem mindegy, hogy 26" vagy 27,5", mindkettő halálra van ítélve hosszútávon. Nekem a nagyobb kerék nem tenne hozzá semmit, azt meg kb.lesz@rom, hogy most az a divat :D .
    Négy és fél éve vettem/használom a mostani kerékszettet, soha nem volt gondom vele, csapágyai rendben, minimális nyolcas sincs, nincs miért megválnom tőle. Tárolni már nem nagyon tudnám ( így is van már egy WTB kerékszett az ágyneműtartóban :DDD ), eladni meg csak kótyavetye áron lehetne, pont a mérete miatt. Amíg kapok hozzá gumit, addig biztosan marad.
    Ugyanígy vagyok a 3x9-el is. Elavult, nem divatos, nem menő, de nekem teljesen elég. Egy 1x12 többet venne el, mint amit adna. Hátul lenn hárommal több, amit nem használok, elöl meg eggyel kevesebb, amit néha használnék (48T). 9s láncot még simán kapok hozzá, sort [link] a héten vettem ( a mostani még simán bírja, ráérek jövőre cserélni ), van egy új 36T meg egy alig használt 48T a régi hajtóművemen ( szintén az ágyneműtartóban ), szóval pár évig még a hajtás is bírja.
    Lehet, hogy egyszer építek egy 29er-t 1x hajtással, de valszeg azt is csak arra és annyit használnám, mint a mostanit, arra meg ez is tökéletes, legalábbis nekem.

Új hozzászólás Aktív témák