Új hozzászólás Aktív témák

  • Jancsi

    aktív tag

    válasz Dark Archon #216246 üzenetére

    Én személy szerint nem ajánlom a Bryton-t. Tavaly vettem egy Rider 450-et, mert sos kellett valami mivel tudok követni egy útvonalat. Úgy indult a dolog, hogy az első 4 napban kétszer lefagyott, de úgy, hogy meg kellett várni amíg lemerül és kikapcsol. (ami egy nap) Utána ismét lehetett használni. Ezt követően nem erőltettem a turn by turn navigációt és nem is fagyott le többet.
    A track-et kiteszi a kijelzőre, azt lehet követni. Sűrűbb részeken bele kell zoom-olni, mert csak úgy látni melyik kis úton is megy. Majd jön egy lejtő, vagy egy jobb hátszél. (30km/h+) A Bryton pedig mond egy olyat, hogy Map Loading. Ami van hogy másfél perc. Ilyenkor kijjebb kell zoomolni, kivárni azzal is a 30-90s-et, majd lehet haladni tovább.
    A track feltöltése külön kálvária. Erdő, mobilhálózat nincs. Nem gond, alkalmazás beimportálja a kml file-t. Tölteném fel a GPS-re és nem megy. Mivel az app azt szeretné, hogy feltolja a profilomba a kml-t és utána megy a GPS-re. Csak hogy ez internet nélkül nem fog menni.
    Az alkalmazás a legutóbbi frissítés óta erősen eszi az akkut. Minden használat után force stop-pal kell leállítani. (este szinkronizáltam, töltőre tettem a telefont, reggel levettem, szinte hozzá sem nyúltam, este csipog, hogy 15% alatt az akku, a használatnál pedig ott virít legfelül a bryton app)
    Előfordult ilyen is:

    A track jó volt és idővel a kijelző is rendeződött, ilyenkor menni kell amíg egy vonal nem marad és ha nem azon mentem akkor vissza fordulni.
    Pedálfordulat és pulzusmérő szenzorral összepárosítani nem sikerült, bár nagyon nem is erőltettem a dolgot.
    Hogy írjak valami pozitívat is: ez volt a legolcsóbb kerékpáros komputer ami képes egy track-et kitenni a kijelzőre (47k), alap kerékpár komputer funkciók jól működnek, táv, sebesség, idő mérés.
    Egy fokkal márkásabb mint a noname alis, de még mindig csak erős kompromisszumokkal használható.
    Ohh, a "legjobb" sztori vele majdnem kimaradt. Este töltőn volt, levettem, mert saját bevallása szerint feltöltődött és kellett másnak is a töltő. Másnap 6 óra használat után jelezte, hogy merül, röviddel utána ki is kapcsolt. Én pedig ott álltam a divide-on navigáció nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák