Új hozzászólás Aktív témák

  • padzso

    tag

    14'-es Sora-m van, jelenleg 50/34 elől, 11-28 sorral hátul. Innen merre tudnék indulni korszerűsítés, gyorsítás szempontjából? Lejtőn lefelé vagy hátszélben ez néha kevés. Meg vagy egy másik bicajom, azon 105-ös szett van, jelenleg kerékre vár, de amikor használtam, meglepően simán váltott. Tudom, nem az a kategória, de először meglepő volt.
    Ha váltanék, jócskán elég lenne Tiagra is. Viszont a Sora igazi igásló, sokmindent elvisel.
    Az öreg Defy annak idején amatőröknek készült, tehát inkább megengedőbb geometriája van. Nem tudom miért, talán mert öregszem, mostanában ha áramvonalas pozíciót veszek fel, tudnék még tovább nyújtózni is. A váz L-es méretű, 2-3 órákat szoktam tekerni minimum. Vagy túl sok versenyt nézek mostanában? :)
    Nyerget is cserélnem kellene, a gyári Giantban már több mint 35e km-t ültem össze. Oké, az ülés eléggé egyedi dolog, de tudnátok ajánlani valami középutas nyerget egy 90 kilós embernek? 120-ról indultam, a tekerésnek köszönhetően most itt tartok, tehát ez már csak némi túlsúly, kb. 10 kg.
    Kissé csapongok, elnézést!
    Még valami: kb. mennyi egy Sora hajtókar élettartama? Azokban is 35e km van már, néha megfordul a fejemben, vajon hol az a határ, ahol elfáradnak? Báár, ha jobban belegondolok, ez a kérdés a váz esetében is jogos lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák