Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz sebgutkopf #162390 üzenetére

    A könnyebb felé rendben,a másikkal van még behozni való,ami meg a vevőket illeti,már rég nem ők döntenek semmiről,csak persze még mindig azt hiszik a sok "tájékoztatás" után amivel elárasztják őket. Ma a piac már nem kielégít,hanem kreál keresletet,nem készíteni kell jó terméket,hanem eladni kell jól, és amíg a nagy tömeg ezt megeszi,addig a kétkedőknek nem marad más mint alkalmazkodni. Csányi Vilmos az Emberi természet című könyvében az ideák evolúciójának nevezi,mikor a biológiai evolúcióhoz hasonlóan különböző helyi és globális társadalmunk minden rétegében zajló trendek,irányzatok,uralkodó vélemények,gondolatok,divatok stb. alakulnak ki melyekhez vagy csatlakozol,vagy átlépnek rajtad,de megállítani nem lehet őket.

    ZolkoW...Nekem inkább az felfoghatatlan,hogy nem esik le,mikor tulajdonképp keresztbe megy és visszafelé tekerve semmi nem vezeti meg. :F Amúgy meg terhelt szakasz ide vagy oda,a hátsó is tud szépeket csinálni ha 15%-on felfele váltasz terhelés alatt...elsőről nem is beszélve. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák