Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz xy.zsolt #161508 üzenetére

    xy.zsolt: Én telóról használom a GPS-t, azon meg nem nézem, hogy melyik műhold jelét veszem, de wikipédia alapján a Beidou jobb pontosságot tud, mint az oroszok - nyilván ezt érdemes fenntartásokkal fogadni, mert pl az utóbbi adat forrása nincs hivatkozva. Ha csak a számokat nézzük, akkor a Galileo ennél is jobbat fog tudni, csak azt még kevés eszköz támogatja.

    hardline: azt ugye tudod, hogy elméletben ezek szép számok, de ha nincs vétele a vevőnek (alagút, városban felhőkarcolók beszólhatnak - ok, ez még Bp-n sem jellemző nálunk annyira),
    akkor hiába jó az üzemidő. Amit leírtál specifikáció, az impresszívnek tűnik, csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy ezt is ki lehet védeni, de valószínűleg az eseti kerékpártolvajok nem gondolnak erre, de őket kellene megkérdezni :D. Ár tekintetében meg ok, hogy 120€, de ha egyszer ezzel "megmented" a bringád, akkor már megérte - azt persze neked kell eldöntened, hogy mit választasz, csak annyit akarok kibökni, hogy ha valaki vesz egy drága bringát, akkor ez arányaiban nem olyan sok.

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák