Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz KicsiPaszuj #159630 üzenetére

    Elvileg 3-ig nyitva vannak a kecskeboltok. :D Mindenképpen ülj fel a bringára mielőtt megveszed!

    Kevés a jó mechanikus tárcsafék, úgy is mondhatnám, hogy nagyjából az Avid BB7 az egyetlen jó mechanikus tárcsa. Nagyon brutális a fékereje, de ennek ellenére én már nem állnék vissza mechanikusra, sokkal jobb a hidraulikus, jobb adagolhatósággal, kevésbé nyúlós fékérzet.

    Belépő tárcsafékes gépek, általában mind tektro-val szereltek, igen, sajnos ez van. Shimano-t általában az igényesebb, kicsit drágább bringákra raknak, de vannak kivételek. Egyébként egy alap Shimano és tektro között nincs nagy árdifi, ezt sem értem miért erőltetik annyira a tektro-t, illetve értem, minden fillért meg akarnak fogni, mert nagy mennyiségben már jelentősebb összeg. Így kerül még akár 200 ezer ft-os bringába is műanyag csészés monoblokk.

    Nem rossz ez a Haibike, a villától sokat ne várj, az egy nagyon alap cucc, de idővel lehet majd fejleszteni egy jobb, levegős telóval.

    (#159637) bardi: Ez a belépő kategóriás cuccoknál működhet, de egy középkategóriától fölfelé már igencsak pazarló. Ha megvárod míg a láncod ugrik, azzal gyakorlatilag bőven túlhasználod. És egy lánccal legyalulod a komplett hajtást! Én annak a híve vagyok, hogy mérjük azt a láncot nyúlásmérővel, és 0,75-nél dobjuk ki, és tegyünk fel egy újat, így feltehetően nem kell kukázni a sort, rosszabb esetben a lánctányért is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák