Karakter videókat kapott a SWORD ART ONLINE Fractured Daydream

Ahogy korábban szó volt róla, a Digital Deluxe és a Digital Premium kiadások vásárlói három nappal korábban ugorhatnak bele a kalandokba.

Amíg a legnagyobb rajongók egy esetleges új animére várnak, addig februárban érkezett a hír, hogy jön a SWORD ART ONLINE Fractured Daydream című alkotás, amely egy multiplayer kooperatív akciójátéknak készül, ebben a széria több mint 20 karaktere közül választhatjuk ki kedvencünket. Bár a fejlesztők szerint egyedül magányosan offline módon is élvezhető lesz a projekt, az igazi oldalát akkor mutatja meg, amikor valódi társakkal vágunk neki az akár 20 fős nagy raideknek is. Mostanában egyre több új részletet kaptunk a programról, megismerhettük a megjelenési dátumot, a minap pedig több karakterhez is friss videók érkeztek.

A Sword Art Online Fractured Daydream PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, a premier napja október 3-ra esik. A Digital Deluxe és a Digital Premium kiadások vásárlói három nappal korábban ugorhatnak bele a kalandokba.