Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    Na mentem egy kört, ismervén a jelentős részét, egy picit fújtam a gumiba, hát kitalálhatjátok, hogy miért lett stravan "rock and roll" a neve :DDD , kétszer megtapasztaltam a gravitáció működését 20 cm-es kavicságyban (szerencsére lassan mentem, meg fékeztem is, bár egy betonvályúból kijőve nem sikerült teljesen lelassítani) - elég szenvedés volt az a 3km-es szakasz. Így könnyen megúsztam én, a bringa, meg a fényképezőm is. Viszont az egyik kézfejemet éreztem 10 percig. Mivel én vagyok gyakorlatlan, van bármi más tipp, hogy mélyebb szórt kavicsos úton hogy lehet biztonságosabban menni? Ok, nem hajtok/lassítok, meg nem fújom fullra a gumit. Tény, hogy felénk kb ez a legdurvább terep, de néha eléggé meg tud lepni, amikor elmélyül a kavics és nem tudom eldönteni, hogy tartani kellene a tempót, vagy ráfékezni finoman.
    Mivel úgyis tervezek - ésszel - ennél jelentősen nehezebb terepet (ha visszamegyek Bp-re, a budai hegyekbe elmennék), így tudnátok ajánlani valami jó kesztyűt montizáshoz? Jelenleg van egy téli neoprénem, meg ez a klasszikus ujjnélküli tenyeres változat, elsősorban utóbbi mellé gondolnám.

    Viszont ami nagyon zavaró volt, hogy hiába arcra simuló munkavédelmi(TM) napszemüvegem van, kétszer "kivitte" a kontaktlencsémet a menetszél, és koszos kézzel nagy élmény volt visszarakni. Erre létezik bármi megoldás/jobb védőszemüveg (átlátszó is érdekelne felhős időre)?

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák