Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Wombath #147609 üzenetére

    Én sokat nem használom, de eddig meg vagyok vele elégedve. Ha sötétben megyek, akkor főleg aszfalton, ott meg elég, ha látom magam előtt 8-10 m-re mi van, azon belül megoldok mindent azzal a sebességgel, amivel sötétben megyek. Terepen veretni kevés, de én oda nem nagyon használom. De ez is olyan, hogy kinek mi a kevés, illetve veretés. Télen pl teljesen jó volt, NHH-en többször voltam vele sötétben, a többieknek fotonágyúk voltak, felváltva volt mindig az elsőnek a max fényerő, de nem szóltak ők sem, hogy az enyém kevés lenne. Szerintem próbáld ki, de ha van akcióban a jobb, akkor azt kell venni. Ja, amin még meglepődtem: kb március/áprilisban mentem vele utoljára, azóta a pincében pihent. Eszembe jutott, hogy lehet, hogy lemerült az állásban, és az aksi kuka. Rápróbáltam, max fényerőn ment. Marad a háznál.

    Sped: szintén sebesség függő, ha először mész rajta, és nem az idő a lényeg, akkor teljesen jó, csak figyelni kell, de van hely kerülni bőven. De azért nem olyan, mint ami megy fel Dobkőre.

    itouchfan: köszi a véleményt, szerintem kipróbálom, ha addig nem jön valami jobb ajánlat. Jövő hétvégén lesz Kassán egy maraton, meg Ilinyben a Földrengető. Hirtelen másról nem tudok, októbertől lehet majd menni CX-ezni. :)

    Szakbarbár: te is indultál? Nem irigyeltem azokat, akik 13 óra után értek be, akkora eső volt, hogy szerintem a bringázást is megutálták sokan.

    robee19: pulzusmérő nélkül nehéz, meg csak találgatás, de az a baj, hogy nem tudsz magas pulzuson annyit menni, hogy velük maradj. Ez mindenkinél így van, csak az intenzitás és az idő más. Ezt kell fejleszteni. Pulzussal tökéletesebben be lehet lőni, de ha más nincs, akkor maradjon a sebesség: ha azt mondod, hogy mondjuk 30 felett csak 10 percet tudsz menni, akkor csinálj olyan edzéseket, hogy 5-6x mész 2-3 percet 30 felett, a köztes időkben pedig szépen pörgetsz valami kényelmes pihentetőt, mondjuk 20-szal. Ha van valami jó kis emelkedő, akkor ott is meg lehet csinálni, ugyanúgy 5-6x2-3 perc, minél nagyobb áttétellel felfelé, és próbálj meg minél nagyobb sebességet elérni. Visszagurulsz, majd újra. Ilyen edzésből max 2-t csinálj egy héten, ne egymás utáni napon, és másnap mindig legyen valami laza tekerés. A többi napon ne forszírozd a 30+ tempót, max ha hétvégén mész valami hosszabbat, akkor abba tehetsz bele pár megindulást. Egyébként a már sokszor emlegetett alapozással, alap építéssel indulna az egész, de ez majd akkor, ha lesz pulzusmérő. Hajrá! :K

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák