Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz Hasaggymeg #146996 üzenetére

    Lehet félreértetted (vagy én értelek téged félre), de itt arról van szó hogy magát a racsnit ilyen hülye körmös szerszámmal kell leszedni, nem a megszokott kazetta/racsni leszedővel. Arra a két körömre jut terhelés rendesen, mivel ugye a racsni úgy húzódik meg ahogy tekersz. Vagy magáról a szerszámról törik le a köröm, vagy a racsniból tör ki egy darabot.
    Maga a racsni szétszedése az más, de ha pl. ennél a körmös racsinál letörik egy darab, akkor úgy műtöd le hogy magát a racsnit szeded szét, után a belsejét befogod satuba mintállat, aztán letekered a kerékről. (Lehet te is erre gondoltál)

    (#146998) samujózsi: Sokan azt hiszik a modern bringák bonyolultak, de legtöbbször jóval egyszerűbb őket szerelni. Az én hátsó agyamnál két imbusszal kiszeded a tengelyt, utána kézzel lehúzod a kazettatestet. Golyók nem mennek sehova, mert minden "ipari" csapágyas. Ott van a 4 kalapács a kazettatest hátsó oldalán, de nem esik szét, kiszedni visszarakni őket pedig kb. 1,5 perc.
    Az első agynál szerszám nélkül kihúzod a végeket, szintén szerszám nélkül beraksz két másik véget, és átalakítottad gyorszárasról átütősre. Csak egy példa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák