Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Moric #14600 üzenetére

    Teleszkóp nem reba hanem recon. Ez a recon acél becsúszós, nem alu, ez a legnagyobb különbség, azért ez jelentősen egyszerűbb holmi mint az alu becsúszós reba.
    Az agyak XT helyett SLX, az SLX sajnos jóval gyengébb konstrukció mint az XT agy, nem egy kategória ugrás mint amit a nevéből sejtenénk.
    A hajtóműve nem integrált cső tengelyes, hanem monoblokkos. Mondjuk ennél nem ilyen egyszerű a helyzet, mert a másikban az integrált csőtengelyesnek U profilú hajtókarja van, míg ennek Hollowtech üreges. Tehát a monoblokk miatt rosszabb (de az miatt sem annyira, mert octalinkes cső tengelyes monoblokk van benne, ami azért elég merev), a hollowtech kar miatt jobb. Nehéz eldönteni melyik hajtás a jobb.
    Jah és egy eléggé alsó kategóriás shimano fék van rajta. Amivel mondjuk meg lehet állni, de nem egy könnyű darab. Azért a magura fék elég könnyű a másikon, kevésbé akarja az ember később lecserélni szerintem mint ezt a shimano féket.
    Ezek azok amik jelentős változások az előbbi biciklihez képest. Szerintem túl sok a potenciálisan fejlesztést kívánó alkatrész, és annyival nem olcsóbb mint a másik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák