Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz ivana #137789 üzenetére

    Azért ajánlottam a másodikat, az Mitas. CST-vel meg Kendáccsal volt még tapasztalatom, a Kenda nem tűnt sz*rnak, 26-os aszfaltgumi volt. A CST-nek elég fura az anyaga, mintha inkább valahol a gumi és a műanyag között volna, de egy-két mintából nem akarok általánosítani.

    (#137782) flash- : konkrétan navigálásra gondolsz? akkor nem tudom :) Ha csak térképes böngészésről van szó, akkor én a TUHU térképet használom, van útmutató is a beizzításhoz, le kell tölteni párszáz megát, és az egész ország benne van legalsó szintig.
    (valódi útvonaltervezést úgy tudom, csak online kapcsolattal tud)

    (#137781) FireKeeper : emlékeztem, hogy valaki már a decás bringáknál is dícsérte, meg a bike24-en még nem nagyon találkoztam kifejezetten gagyi dolgokkal. Jó, aztán láttam, hogy 60 ezresért viszont 12 sebességes Sunrace upgrade kit van, lánccal, ami ha nem is a csúcs, de kb felső-közép kategória lehet. Viszont a 40 és a 60 között is van 20e :)

    (#137777) Predator2 : a helyedben én apróból próbálnék vadászni valami váltót, de 8-as-9-es alatt már ott se nagyon látni. Pl. nekem is áll a pincében egy 6-os "Shimano SIS" váltó, talán karral együtt, lehet, hogy még az is előrelépés, nem ismerem a tiedet. Ha a közeledben van valakinek efféle, azzal lehet tenni egy próbát, végső elkeseredésben KERESEK típusú hirdetés :) /de ha itt laknál Szfvár közelében, ingyen hozzád vágnám/. Szoktak lenni "garázssöprés" jellegű hirdetések is, keress bármilyen 6-os váltószettet, ott még előfordulhatnak.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák