Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz dellfanboy #137133 üzenetére

    Nézd igyis pofatlanul olcso az rc520 a felszereléséhez képest, nincs ezzel semmi baj, igazabol el is lehetne vele kilometer ezreit gurulgatni, de varosban sokszor nyalok be ezt azt menetközben, meg ha már a kerék a gyengepont az egyébként elég jo parositasokban, akkor azt felhuzom picit, h. az egész rendszer kb egy szinten legyen, és akkor pár évre az is letudva. Egy jó kerékszett drága, többszöröse a riverside 100 árának.

    Egy canyon endurance cf sl 7 disc, bmc roadmachine , stb.. mind 600k+ és ahhoz képest ott is gyengebb kerekek vannak, marmint ahhoz képest amit ez a price range elsőre suggalna. Valaki irta is korabban h. belepő egybe bringan, szar kereket kapsz, egy közepes bringan, a kerek kinalat aljat és igy tovabb.

    Plusz mint fentebb irtam taskaval egyutt onmagam 100kg felett vagyok, erre jon meg a bringa, és ez eléggé a határ amit én láttam, nyilvan nem szereti ha 30-al nyalok be egy kisebb katyut.

    Közben meglett, ezt a felnit ajanlottak. (nyilvana azert nem találtam, mert en outiknál kerestem) de ha ennyit elkoltenek, akkor mar meglepem a dt swiss-t. Csak itt meg mindig ingok a 470 és 521 között.

    Oh és azért a riverside 100 nagyon más kategoria, no offense, de érdemes egyben eladnod és nézni mast helyette.

    ivana relativ, a a dt 521 felnit 20k/db áron tudok szerezni eu-ban és akkor még nincsenek benne a küllők. Fűzni, asszem 4k-ért fűzik, és 28 lyukas cucc kell nekem, néztem használtan is, esetleg szembe jön-e vmi best buy, de inkább hajlok az új felé, úgy vagyok h. ha valami elég jó akkor minek adná el valaki ár alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák