Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz trialboj #136207 üzenetére

    Ezt a kalapálást rossz volt olvasni, tipikusan az az eset, amikor a szerviz mindent elvállal, nem baj csináljuk, aztán lesz ami lesz. Igen, tudom, hogy nem olcsó egy profi csapágy prés, amihez kismillió alkatrészt meg kell vásárolni, hogy mindenféle csapágyhoz passzoljon, de aki ebbe nem ruház be, az ne is akarjon forgáspontokhoz nyúlni. Én most vásárolgatom össze a szerszámokat az otthoni műhelyembe (kiköltözök Törökbálintra és lesz egy 50Nm-es műhelyem), még otthonra is megveszem magamnak a csapágy prést, hogy ha már hozzányúlok, akkor ne mint egy barbár. A kalapálással nem csak az a baj, hogy sérülhet a csapágyfészek és maga a csapágy is, hanem sorja szorulhat a csapágy alá, ami által nem lesz pontosan a helyén.

    Újonnan vetted a kerékpárt vagy használtan? Azt nem gondolom, hogy a Bergamont-nál gyárilag lötyögősre tervezték azt a forgáspontot. Egy eléggé minőségi gyártóról van szó, eladtunk kb 2 nagy konténernyi Bergamont kerékpárt (600db), de még hasonló esetet sem láttam. Ha használt volt, akkor úgy gondolom, hogy kihagytak belőle egy távtartót, alátétet amikor hozzányúltak. Ha új, akkor meg az összeszerelésnél lehetett baj, bár azon is meglepődnék. Gyárilag az ilyen nem lehet, ez egészen biztos.

    haarmaan: Mindenképpen többért tedd fel, mint amennyit kapni szeretnél érte, mert az emberek mindenből szeretnek alkudni, állítom ha feltennéd 250-ért, akkor is jönne valaki aki ajánlana 200-at és most megy érte. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák