Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Aki így keni ezt a sportot, annak elhiszem hogy 1000-est mennek hátul a gummák :)

    Ha kedvet kaptál hogy nagyon arcoskodj a köv utadon, nézd meg ezt is... első ami feltűnik a karja, szóval maradjon mindenki a korlátain belül, 1 kis adrenalin fröccs nem ér meg 2 hónap kényszer pihit.

    Jó h alátámasztotta más is 5K teljesen alap egy XC guminak, és mivel nekem a legolcsóbb conti van, az lehet a keverék miatt eleve nem is tapad annyira tehát lassabban kopik. Toljad a km-ket a mitasba, ha váltanom kell, én is kipróbálnám azt a márkát, főleg hogy elérhető országon belül is pillanatok alatt.

    6030D, én eddig azt hittem aszfalton marja leginkább a felület a gumimat, emelkedőn még hallom is a sok kis gumi molekula sikolyárt (ahogy morog, miközben kapaszkodik felfele).

    Minél lazább a föld annál kevésbé van mi koptassa a futófelületet, nem ez a normális?

    Meghallgattam ezt az előadást a frissítés fontosságáról:
    Ez a flat cola, azt hittem egy marhaság... tehát ha hosszabb túrán vagyok, és elfogy a víz, érdemes, 500ml kólához 500ml vizet önteni, és azt inni, mert akkor lesz a legjobb a hatásfok? Vagy ez csak azokra igaz akik hajtják magukat, aki csak túrázik, annak elég a sima víz is?

    Az előadásban szó esik arról, hogy a só milyen fontos, és a sós ropi bizonyos helyzetekben hasznosabb mint egy édes energia csokiszelet. Nagyon komplex tudomány ez, lehet lassan kiderül hogy azok csinálták jól akik már eddig is túra felénél megálltak 1 kólára és toltak mellé egy kis pufuletet :))

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák