Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Napfénysüti #133632 üzenetére

    Egyik váci srác vett most egy ilyet (a színe ez, a felszereltséget nem látom menet közben), nagyon jó ez a szín élőben. Kéne!

    trialboj: korábban Rubena volt, most Mitas. Néztem én is, hogy nincs külföldi oldalon, szerintem most kezdik felépíteni a brandet ismét, ami a Rubenánál megkopott. Pl. Cape Epic támogatás, stb. Tavaly csak hátul volt felrakva egy Scylla, használtan vettem. A szerelőm ajánlotta először, egy barátom ezzel versenyez évek óta, ugyanazzal a felállással, ami most nekem van: elöl Kratos, hátul Scylla, Textra oldalvédelemmel. 127 tpi szövetsűrűség, ami az egész gumin belül azonos. Pl a Contiknál 60 tpi-s anyagból ragasztanak össze többet, így lesz 180-240 tpi-s az anyag (3-4x60 tpi). De az nem ugyan az, lásd outi gumik. Nehezebb, mint amiket írtál súlyokat, de majd rakok fel képet, hogy néz ki a (gondolom) alap Maxxis Ikonom pár terepes kör után. Az elmúlt másfél hónapban 4 defektet javítottam az első keréken, szét van kaparva az oldalfal. Szőrös volt a gumi, amikor elkezdtem használni (nem kingmelone, vadrózsa, szeder...). Ja, és nagyon kopik, legalább is a Race Kinghez képest. Mondjuk járt is aszfalton.
    Ha előreutalsz, küldök neked ilyen gumit. :)

    deny330: kérd meg a havert, hogy mutasson egy enduro vagy XC versenyt, ahol megállnak út közben csillapítást állítgatni. ;)

    xy.zsolt: nekem eddig a Magene övvel nem volt gondom. Most került mellé egy Bryton cad sensor, és akkor lett kavalkád. A Bryton szenzoron van egy led, ami néha világít, néha nem. De tekerés közben is. Majd írok a Bikefun-nak, hogy mi lehet a gond, tavaly is elég hamar kaptam választ egy Brytonos kérdésre.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák