Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #119848 üzenetére

    Két ujjal nem lehet/szabad fékezni, ha már annyira csapatod hogy 1 nem lenne elég, akkor az azt is jelenti, hogy durván rázkódhat a bringa, és ha két ujjad van a fékkaron, nem tudod biztonságosan fogni / markolni a kormányt. Minden féket egy ujjal kezelek, ha gyengébb a fék akkor inkább lassabban ereszkedem, ahogy idén is tettem.
    Tavaly kölcsön kaptam egy saint fékkel szerelt bringát, 2x ereszkedtem vele, megszoktam egyből, 3. alakalommal a saját elixir egyemmel jöttem le, és az utolsó kanyarnál, berongyoltam a susnyásba, mert nem sikerült bevenni, azóta a fékekhez igazítom a tempót. (Illetve mivel sajnos tele van ágakkal, és levéllel az összes nyomvonal, már óvatosabban megyek)

    (#119846) Hasaggymeg
    Hát ne viccelj már, te is ennyivel csapatod, emlékszem hogy mondtad régebben, sőt a legtöbben szerintem hamar elérik a 35-40et, én most nem DH pályáról beszélek, hanem átlag leejtőről ahol van egy nyomvonal az erdőben.
    Az SLX erre elég kellene legyen, az én bringámon hogy nézne már ki egy 4 dugattyús brutál fék, mikor 80%ban aszfalton haladok, és az a kevéske leejtőzés ami egy túra alatt összejön, is még bőven a kulturáltság határain belül mozog.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák