Új hozzászólás Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    válasz cozmo #102022 üzenetére

    Német hivatalos márkakereskedés. A visszaposta megrendeléstől számítva 4-ik napon ott volt UPS futárral, kettő nap maga a szállítás. Utána kb 3 hét plusz a postázás ideje volt felém. Szeptember 18-án rendeltem az eredetit. A harmadik november 30-jött meg. Alkatrészre vártam. Emiatt december 24-én mentem vele először.

    Minden alkalommal próbáltak kedvezménnyel megkínálni, de amikor jeleztem, hogy azért a sok ojróért hibátlan terméket szeretnék, szó nélkül cserélték.
    Karbon javítás az üléscsőnél nem volt pálya nekem, mert a crash replacement árnak az 50-80%-a lett volna és van egy javított vázam.

    Ezért vásárolok mindent külföldről.

    Bringás cipő. Fehérváron esélytelen a méretemben találni. Bolt megmondta, hogy még próbára sem tud hozni, mert a forgalmazó nem veszi vissza.
    Ellenben a németek szó nélkül visszaveszik. Rose még a vissza postát is fizeti.

    Volt pár garanciális ügyem itthon. Nem egy leányálom. Vannak kivételek. Pl Lumenet már másodszorra cseréli az Osram FX70 lámpámat. Ez a ritka tapasztalatom szerint.

    Készlet a másik dolog. Tubeless szelep. Egyik boltban nincs készleten. A másikban 3500Ft/db. Német shopból a pár annyi. Megvettem itthon, mert sos kellett. Viszont Kínából 1200 a pár. 3400 Ft két pár szállítással. Meg is rendeltem.

    Az eggyel fentebbi kereskedő szint jó ötlet ahogy írták. A magyarokat ki kell hagyni ha nem együttműködőek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák