Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz hoffman_ #41002 üzenetére
Igazad van! Kiműveltem magam a vásárlás jogi formájáról egy-egy cikk erejéig és elég húzós feltételei vannak a tulajdonszerzésnek. A két legfontosabb, ha az áru nem képezte az eladó tulajdonát:
1. Jóhiszemű vevő, amit kizárnak abban az esetben, ha "feltűnően alacsony árat szabtak ki" a portékára.
2. Az eladónak kereskedőnek kell lennie.
Ha ezek nem adottak, akkor bukom a bringát is és a pénzem is.
Na most tudnék vitatkozni azzal, h "feltűnően alacsony ár", elvégre vevőként nem kell értenem az árakhoz szerintem, bár nem vagyok jogász. Meg amúgy is túl relatív kérdés.Morális problémám nincs a kamionról leesett dolgokkal.
Értem én, h van neki lehetséges gazdája, én sem vagyok beoltva empátia ellen, de ez kb olyan téma, hogy Afrikában meg éheznek. Tőlem is tűnt már el pár dolog életemben, hát vki biztos örült neki, mikor "megtalálta"...
A softshell bringás téli kesztyűmet azóta is felemlegetem.
Nekem az a kesztyű is nagy érték volt, akkor el lehet képzelni mennyire csábító egy-egy ilyen ajánlat.De így már persze én sem tartok rá igényt.
Ha kereskedő lenne, akkor talán elgondolkodnék rajta...Viszont felvet bennem egy kérdést, hogy lehetséges az, h 3 hónapja hirdetik az interneten és ez eddig senki illetékesnek nem tűnt fel?!? Az a véleményem, h ezeknek nem is szabadna eljutniuk egy jóhiszemű vevőhöz, már azelőtt le kéne kapcsolni őket!
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest