Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz Xantomas #3350 üzenetére
akkor nem újragondolva, hanem inkább a B+ az olcsó, a BTS meg a komolyabb cuccok "jelzése". Pont mint a Magellan, meg az olcsó Median bicajoknál.
Kell az olcsó, hogy meg tudjon élni... a komolyban ugye meg megmutathatja mire képes, és kevésbé kell figyelni az eladásokra. így nem szenved hiányt a komolyabb "részleg"
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
belaazallat
addikt
Ha lehet ne üttesd el magad.
Ha meg elütnek, úgy hogy a mentő nem tudja megvárni a rendőröket, akkor ott már annyira sérül a bicaj, hogy nem biztos, hogy lesz vki, aki elvinné.
Én pont ilyen okok miatt nem szeretek egyedül tekerni forgalmas helyen. Sajnos, mostanában egy ismerősöm sem kerékpározik, így kénytelen leszek egyedül.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
DemonDani
addikt
akkor nincs helyes gondolatmenet, mert az újragondolás sem az igazi, mert akkor miért csinálnák mind a kettőt, ha valamit újragondolok nem folytatom a régi rosszat
na mind1 van BTS meg Bike+ jó és magyar mind a kettő a Csekétől
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Teasüti #3355 üzenetére
Megveszem az "alapanyagokat" aztán összekevergetem. Elég sokáig elég, mert csak néha-néha csinálom meg. 1-2órás tekerésre fölösleges.
Pl.
szénhidrát 20g-al 50alkalom
l-karnitin 2g-al 50alkalom
bcaa("fehérje") 10g-al 50alkalom
+valami olcsó iso
+még esetleg egy csipetnyi sóDrágának tűnik, de annyira nem az.
Szóval ha jól számoltam 7dl vízhez egy alkalomra durván 300Ft[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Töménység attól függ mennyi szénhidrátot teszel bele (ebből kb csak a szőlőcukrot érzed). L-karnitin ízesített, finom. bcaa alapból szar, de abból is lehet ízesítettet venni, de az íz nagy részét úgyis az iso adja. Összességében iható, nem rossz. De nem folyamatosan kell inni csak 1-1decit aztán kész. Mellette meg iszod a vizet.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Tárcsafék fékpofáját meddig szabad használni? Mármint mekkora méretű kopásig? Nézni kell valamihez? Mondjuk ahhoz a kis szarhoz ami széttolja. (konkrétan BB7 vagy Juicy fékpofa érdekel)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #3365 üzenetére
Köszi! Ezek szerint még egy darabig kitart remélhetőleg.
-
Ariadne
őstag
L-karnintin szerintem jó dolog, de jó tudni, hogy a legkisebb hatásos adag 1000 mg körül van, gyúrós boltban szoktam kapszulás 1000-eset venni belőle, és bringázás/edzés előtt vízzel megiszom. Elvileg nincs káros hatása, kevésbé mű cucc, mint sok minden más.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Gyors kérdés: valaki tud ajánlani Budapesten olyan bringaboltot/szervízt, amelyik a IX. kerületben vagy ahhoz közel van és lehet ott bankkártyával fizetni? Előre is köszi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dqdb
nagyúr
válasz fpeter07 #3372 üzenetére
Nálam a víz mellett maximum a cukros kóla játszik (amit más körülmények között nem bírok meginni, annyira édesnek tartom), az is kizárólag emelkedőknél. Bár azt már tavaly megtanultam, hogy üres gyomorra nagyon nem jó ötlet, kell hozzá enni is egy keveset.
Vagy ha van, akkor home-made szörp (nuku tartósítószer), esetleg limonádé (ez nem igazán vált be).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #3374 üzenetére
Thx, ez jónak tűnik.
Helyrehozattam egy bringát, de van egy másik, amit el fogok ajándékozni, mert nekem túl kicsi. Viszont az le van robbanva annyira, hogy eltekerni nem tudok vele sehova sem, hanem meg kell szerveznem egy fuvart, és lehetőleg nem a világ végére. (Mozgósítható kp-m meg nemigen van most a célra, ellenben hitelkártya igen.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tamoo
MODERÁTOR
L-karnitin 2g és éhgyomorra ha a zsírégető hatásra is hajtani akar az ember. Ha kiszámoljátok a hatóanyag mennyisége/ár tekintetében az éri meg a legjobban amit én linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
latyak17
tag
Szép nap van sopronba rendesen tekerek az erdőben, 10 méter mulva egy nagyobb dombhoz érve úgy döntöttem legurolok.. rossz ötlet volt az elején teljesen átlagos talaj volt de késöbb sáros és rönkökkel tűdzelt ezeket szakszerűen kikerültem erre egy vaddisznótúrásba botlottam ahol rendesen megállt az első kerekem énmeg frankóm repültem 3 métert bele a patakba ami épp sártenger volt.. és a kerékpár meg beregadva pislogott rám még szerncse hogy volt rjatam fullcace mert azt hiszem érdekes lenne a fogsorom mert 3 cmre volt egy szép kő..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #3378 üzenetére
A másik bringaboltnál (Bikestation) sem kellett egyeztetni. Csak eltekertem addig, betoltam a boltba, szóltam, hogy nagygenerálozást szeretnék, mondtak egy időpontot, hogy mikorra lesz kész. (Aztán egy napot csúsztak vele.)
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Ariadne #3367 üzenetére
Bocsi, hogy csak így beleugatok, de mivel régóta olvaslak titeket és jópáréve edzek teremben bátran mondhatom, hogy 2 gramm simán mehet bringázás előtt és nem nem káros ne aggódj.
Viszont lenne 1 kérdésem mindenkihez: vagyok én 188 centi 96-7 kiló pár éve már edzem konditeremben, de mivel befásultam az itthoni heti 4-5 kardióba arra gondoltam, hogy venni kéne 1 normálisabb cangát eljárogatni erre arra persze csak hobbi szinten mivel nem szeretném a nehezen megszerzett izmokat leégetni nullába, de azért már eljárogatnék körbenézni keróval mert nem lehet rossz móka... sőt!
őt néztem ki csak nem tudom, hogy nekem szükségem van-e deore szintű felszereltségre arra, hogy néha kivigyem hosszabb távra a paripát a felhasználás néha terep általában aszfalt lenne[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Van egy ilyen problémám[link] Készítettem képeket a hajtókarról és a fogaskoszorúról: [link] [link][link]
Valamelyik lehet ennek az okozója, valamint cserére szorulnak?
A 2. képen a legnagyobb lánctányér középső foga valószínűleg a fény miatt látszik ilyen elkopottnak.
Elől a legnagyobb, hátul a legkisebb lánctányért használom 80%-ban.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
dqdb
nagyúr
-
rétisün
veterán
válasz fungeld #3389 üzenetére
a hátsóváltó jól van beállítva? ha igen, első körben meg kéne nézni a láncot egy láncnyúlásmérővel, és ha kell, cserélni. ha az új lánc elugrik a fogaskoszorún, akkor az is csere.
ha a lánc jó, akkor esetleg a racsni ugorhat a fogaskoszorúban/kazettában.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
Üdv topic! MTB-t szerettem volna venni, de szembesültem vele, hogy 50-ből kettőt nem lehet manapság. Elővettem az én régi MTB-met amit tesóm használt le sok sok éve amikor én már nem ültem fel rá. A kérdésem az, hogy ránézésre mennyiből lehetne felújítani?
hibái - info:
- 26-os méret
- A maga korában drága volt (!!!)
- hátsó tengely kitér jobbra-balra 1-2 centit
- első fogaskerekek lekoptak (megforog a lánc)
- elvékonyodott kopott lánc (!)
- defekt hátul - teljesen kiszakadt kívül belül pár centi hosszan
- elől elöregedett (szétrepedezett) defektes kerék
- kopott hátsó fékpofák (elől mint az új)
- nukku ülés
- váz jó állapotban, alig alig kopott festéssel, max picit rozsdás.
- A váltóhoz nem értek, de abban nem látok hibát (21 sebességes)
- bovdenek jó állapotban
- pedálok percekig forognak, hibátlanokTi mint hozzáértők mit mondtok rá?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
beci
őstag
Vettem egy Merida sityakot,méretre jó,de az istennek nem tudom kényelmesre beállitani a pántot.
Van esetleg valakinek ilyen sityója?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Tim82
félisten
válasz XP NINJA #3399 üzenetére
Szerintem írjál/linkelj példát is, mert egyébként ki van segítve a válaszoddal.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest