Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Danniel
tag
válasz amargo #27946 üzenetére
Bár már eltelt két nap, és ez általában ~100 hozzászólást jelent, de hátha nem veszik el az üzenetem a negatív térben.
Nekem Spec. Sport MTB van (SPD), igaz én országútihoz vettem (szégyellem is magam ), mert a trekkinges, montis cimboráimmal sokat túrázunk (persze aszfalton) és ezek ilyen virágszagolgatós-fotózni megállós-bambiivós túrák, és úgy gondoltam, hogy a look-os cucc nekem nem lenne jó, mert az nem erre van kitalálva. Nem akarok flame-et indítani, nekem ez így jó, ahogy most van, ha csak tekernék (versenytempóban), akkor persze look, vagy spd-sl.
Visszatérve a cipőre:
Ez lenne az.
Ilyen színben.Imádom. A body geometry-s belső nekem állati kényelmes, már a boltban felvéve is olyan volt, mintha mindig is ezt hordtam volna, pedig általában a legelső felvétel minden cipőnél szokatlan. Gyönyörűen szellőzik, ezért télen alkalmatlan szerintem. Nem tudom, hogy kiszakadna-e az spd az aljából, de nehezen tudom elképzelni... Tépőzárak jól tartanak, az alsó kettőt belövöd, és utána már csak a felsőt kell ki-betépőzárazni. 23000-ért vettem, m520-as spd-t használok hozzá.
Ha van valami kérdésed, kérdezz nyugodtan.
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest