Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz ludsimon #21748 üzenetére

    Igazából a szemükbe is mondanám a sztorit, annyira bosszant, és gyűlöletet keltett bennem a dolog, így lelkiismeret furdalás nélkül képes vagyok ide kiírni.
    Volt egy egyesület, akinek volt egy edzője, és volt egy társaság, a csapat, szinte egy család, egy olyan városban ahol az emberek nem tartanak össze, és kevesen vannak akik bringáznak és sportolnak. Én nekik köszönhettem mindent, életem kb legjobb élményeit, egy hobbit amit életem végéig szeretnék űzni. Ezek voltunk mi, az SKSC.
    Mire megjelent valaki, aki hátbadöfte a csapat edzőét és vezetőjét, aki életben tartotta és mozgatta a mi egyesületünket, hátulról politikus módszerekkel a szülőknek hetet havat ígért, és megfúrta a csapatot, és elnyerte a szülők bizalmát.
    És a jó versenyzőinket lenyúlták, akiket a mi egyesületünk nevelt fel. A többieket, akik szerettek bringázni, és lelkiismeretesen jártak az edzésekre, cserben hagyták. Ő többségük túl fiatal volt ahhoz hogy egyedül folytassa ezt a nagyszerű hobbit, most mást csinálnak. És szerintem ez szomorú.

    És én később megpróbáltam belenyugodni, hogy egyedül kell kimennem, és nem vár rám az a baráti társaság már.
    De később megtudtam, hogy aki átkerült abba a csapatba, csalódott bennük, kiderült hogy egy csomó dolog csak ígérgetés volt, az edzői munka nevetséges volt, az edzők ide oda cserélődtek, élőben kb sose látták őket, csak emailben kaptak valami edzés tervet, csoportos edzés egy-egy edzőtábor kivételével sosem volt, a kocsi nem jött értük, nem vitték őket versenyre... egész nyáron nem voltak sehol, téli alapozó edzés nem volt, és ez miatt többen is abbahagyták, pedig volt köztük olyan akiért nagyon kár..
    Szóval nem tudom hogy képzelték ezt. Lelkiismeret nélkül elrontottak valamit, ami élt, lehet nem volt tökéletes, lehet nem volt annyi szponzorunk és önerőből kellett működtetni a csapatot, de mi mindig kimentünk, ott voltunk, csináltuk közösen, és tudtuk hogy az edzőnk szemében a fény nem fog kihunyni és lehet rá számítani. De végül ez neki is túl sok volt... azóta nem láttuk. Ezzel elvesztettünk valakit, aki egyedül képes volt arra, hogy itt egy kerékpáros egyesületet összehozzon. Nem tudok benne hinni hogy valakinek újra sikerülhetne.

    Egyébként azóta úgy tudom az aegon csapat megszűnt, és betársult hozzájuk, azóta újra viszik őket versenyre meg összekapták magukat valamennyire, szóval még lehet lesz belőlük valami. De én azt soha nem fogom elfelejteni, ami itt történt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák