Új hozzászólás Aktív témák

  • t-bali3

    senior tag

    válasz adp #69282 üzenetére

    Én is kimentem a bazárra vasárnap.

    Nem az újhullámos kávékért vagyok oda, így persze próbáltam úgy kezelni a dolgot, hogy most márpedig a gyümölcsös íz kerül előtérbe. Végre egyszer ittam Lucky Capet, meg CM-et, ezek kipipálva a bakancslistáról.
    De sajnos nem tudok elmenni amellett, hogy több helyen is hozzáállásbeli problémát tapasztaltam: mint laikus kérdezgettem mindenhol a kávékról, mindenhol tojtak a fejemre.
    Senki nem erőltette túl a magyarázást, kicsit mintha mindenki belefásult volna a dologba. Lelkesedést sehol nem tapasztaltam.

    Illetve ez nem igaz, mert a La Marzocco kiállított gépénél a fiatal srác nagyon rendes és segítőkész volt. Na ő még annak ellenére is elmagyarázott mindent, hogy sejthette, hogy soha az életben nem fogok 22.000 EUR-os gépet venni...

    A leglazábban a Kávétársaság kezelte a dolgot. Kértem egy kávét, mire közölte a barista, hogy most a verseny megy, nem szeretné zavarni. Mondtam OK, erre elsétált, aztán többet vissza se jött...valami kollégája tért vissza, aki meg tök másokat kezdett el kiszolgálni...onnan azt hiszem soha nem is veszek majd semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák