-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71 #56938 üzenetére
mostanában méginkább úgy érzem, hogy az alapanyaggal a kérdés legalább 70%-ban el is dőlt (feltéve, hogy nem égeti szénné azért az ember a pörkölésnél, ergo, hogy igyekszik normális szintet eltalálni). a maradék 30%-ot persze valószínűleg a gene-nel nem lehet kimaxolni, de én még jó zöldből rossz pörit nemigen csináltam, akárhogy szerencsétlenkedtem.
azért várom vissza a dalla cortét eléggé. jó a pavoni, ha csak egyetlen kávét csinálok, el is tudom érni, amit szeretnék (ráadásul most könnyű hosszan előáztatni, majd fokozatosan adni rá a nyomást, meg minden ilyen), de ha már kettőnknek főzök, a második rendre megég, akármit csinálok. korlátos a holmi, na...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)