Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz L4D1K #54760 üzenetére

    No akkor sorban:
    1. Az elején én is csak a duplázást javasolnám, sokkal egyszerűbb. Aztán ha a szimplázás felé húznál, akkor érdemes beruházni - szintén fragolától - egy szimpla tölcsérre és egy 41mm-es tamperre. Egyébként kezdésnek egy IMS B68 2T H24.5 M jelű szűrőt javasolnék, ha jól tudom expolygonnál és danettinél is kapható. Ez még elfogadható áron megy, de már mérföldekkel jobb a gyárinál, kezdőként is fel fog tűnni.

    2. Tampert írtam korábban, ehhez még annyit, hogy nekem 58,6mm-es normál és Palmtamp van, utóbbit már 58,5-es méretben gyártja fragola. Ha simát veszel, akkor mindenképpen az 58,6mm-est ajánlom, passzol minden kosárba, és nem kell játszadozni, hogy mindenhol megfelelően tömörítsen.

    3. Kezdésnek mérőpoharat, 0.01g-os mérleget ebayről, vakszűrőt, fejtisztító kefét, tersonetet, citromsavat és gyantapatront vettem. Utóbbit megbántam, nekem állásában szétnyílt, és kifolytak a golyók, meg furán nyálkás volt mindig a vízcső. Aztán tavaly vettem egy Oscar Blit 90-es tasakot, azóta öröm és boldogság. Közben kétszer kapta szét fragola a gépet, mindkétszer totálisan vízkőmentes kazánról számolt be. 14 hónapja van nálam a gép, de eddig csak egy finom citromsavazást kapott novemberben, nem akarom kínozni az alu kazánt.

Új hozzászólás Aktív témák