Új hozzászólás Aktív témák

  • -HajTömeg-

    őstag

    válasz ronin s8 #21274 üzenetére

    Hm,akkor engem is az érdekel,hogy ez a hamar megdöglés az összes alulpörköltre jellemző ?
    Ha nem is ilyen gyorsan, de gyorsabban döglenek,mint a sötétebbre pörköltek?
    Csak mert hasonlót én is észrevettem a világos pörkölésű Monterosa kávéknál.
    Kb a nyitás után 1 héttel már gyanús volt nekem,hogy döglődik, de arra gondoltam mivel a konyhában tárolom lehet túl magas neki a tárolási hőmérséklet.
    Ami még érdekes,hogy most nemrég vettem Monterosa Yirgát, ami a kedvencem.
    Egyrészt nagyon picikék a kávészemek, nem tudom,hogy ez csak most tűnt fel vagy eddig nagyobbak voltak,de érdekes :) .
    Mindig hűtőcsapolok, de ehhez egyszerűen nem tudok eléggé lemenni, hosszas csapolás (5-6mp) után is olyan,mintha picit megégetném, sötét a crema, és a klasszikus sárgabarackos ízt se tudom kicsikarni belőle.
    Pedig lefolyásra szép, az alapján minden rendben vele, sőt még az eddigieknél vastagabb is a crema.

    Baloldalt Pacicif La Piazza, jobboldalt a Monterosa Yirga

    [ Szerkesztve ]

    Alias: Júzer error

Új hozzászólás Aktív témák