-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz Alvarez81 #110107 üzenetére
Ezt érdekes volt olvasni, köszi!
Azóta jár az agyam, hogy meg kéne vizsgálni az őrleményeket mikroszkóp alatt mióta világossá vált, hogy tulajdonképpen a kés a lényeg az egészben. Azt már régóta tudott, hogy ahogy a texasiak mondják "a nagyobb jobb", de utóbb kiderült, hogy ez sem egyértelmű, a kések profilja a leginkább meghatározó, lásd a SJ vs. K30 témát vagy a 151A, B vs. C kések közötti különbséget és ehhez képest egy Mythos One-ból milyen csodakávé készül, pedig annak kisebb a kése. Mind a mai napig csak néhány olyan kávézót tudok ahol az adott kávéhoz leírt ízjegyeket külön-külön is képes vagyok kiérezni, de az mindig hatalmas élmény. Baromira izgat, hogy mi ennek az oka.
Én is a Graef-fel szenvedek most jobb híján egyébként (én bajom, túl magasra tettem a mércét) és ennek az őrlőnek a kávék egy szűkebb köre fekszik csak, úgy értem, hogy kávés szemmel az elmegy és az egész jó közötti tartományban mozog, míg a világosabb pörik többsége nem üti meg a mércét espressoként tök mindegy mit csinálok. Első őrlőnek jó volt, de egy átlagos 64-es síkkéses (SM90) után hatalmasnak éreztem a visszalépést anno. Aztán rájöttem, hogy nem vészes, csak nem mindegy mit őrlök le vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- FREEWELL 8/16/32/64 ND/PL szűrőkészlet - DJI Mavic 3 drónhoz
- AKCIÓ! Egészségmegőrzés, szépségápolás - BOLTI ÁR FELÉÉRT!
- AKCIÓ! Szépségápolás, Haj - és Szakállápolási márkás gépek - BOLTI ÁR FELÉÉRT!
- Eladó 0km-es új elektromos roller (iScooter i9)
- Turbo Racing 1:76 RC DRIFT C64 Giroszkópos távirányítós autó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs