Új hozzászólás Aktív témák

  • babyblue

    újonc

    sziasztok!

    követem már egy ideje a fórumot, és többek közt az itteni, többnyire igen pozitív megítélése miatt a nyáron beruháztam egy Flair Classicba. előtte bialettin kezdtem az ismerkedést a minőségi kávézással, ahhoz vásároltam egy kőegyszerű Hario őrlőt, amiről nyilván a legelejétől érzem, hogy kevés a Flairhez, de eddig nem igazán volt annyi felesleges zöldhasúm, hogy okosan upgradelhessek.

    alapvetően én még a lassúságával együtt is nagyon szeretem a kézi őrlőzés folyamatát, szóval mindenképp ilyesmiben gondolkodom, leginkább presszóra, nyaranta némi coldbrew-val kiegészülve, maximum 80ezer forintból.

    korábban úgy vettem észre, hogy ennyi pénzből a Kinu Phoenix volt az ajánlott, azonban mostanában érezhetően megnőtt a fórumon a 1Z Presso őrlők népszerűsége.

    magamtól a Kinu Phoenix/1Z JX-Pro/1Z JE-Plus hármasból választanék, ezek tűntek első-második blikkre a legszimpatikusabbnak.

    mit javasoltok? van hozzávetőleges konkrét tapasztalat az őrlési időre egy dupla presszóhoz az említett hajtányok esetén? megéri a plusz 30ezret a JE-Plus a JX-Prohoz képest?

    válaszaitokat előre is nagyon köszi,

Új hozzászólás Aktív témák