Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Qtya123 #16589 üzenetére

    Meg az út szélén parkoló belógó autók és szemből nyilván jönnek.

    Se előtte, se utána 5kmen át senki, de pont akkor, pont ott, pont úgy jön valaki, hogy pont meg kelljen állni nullára? Sose fordult még elő ilyesmi velem :DDD :W

    eshe
    Ez teljesen normális. Velem most ezt a kötelezővel játszották el. Kivontam az egyik autóm télre, mondom minek legyen forgalomban, októbertől 5 hónap.
    Jön egy mail még szeptemberben a biztosítótól, idióta kacifántos jogi szöveg. Belépek a weboldalra, mutatja, hogy nincs elmaradás/tartozás. Mondom fasza.
    2 hét múlva email jön, hogy érdekmúlás, és ha meg kívánom hosszabbítani a kötelezőm, akkor blablabla, és visszakapta 13ezret. Nem hagyott nyugodni a dolog, pont otthon voltam hétközben (ritka dolog) elmegyek a biztosíthoz, kérdezem, hogy miért kaptam vissza pénzt. Nézi, tényleg, nem érti, vakarja a fejét, fogalma nincs.
    Telefonos segítség, központ.
    Mondják, hogy igen, ki volt vonva az autó forgalomból, így van, de 12 hónapra.
    De mondom én csak márciusig, direkt a bónusz miatt.
    Ez akkor is 12 hónap, össze vannak kötve az okményirodával, nekik 12 hónap van ott.
    Most gondold el, hogy én, mint hülyebarom, előveszem az autót tavasszal, valaki belémjön, és kiderül, hogy ki van vonva a forgalomból. Persze, megvan a papír, hogy 5 hónap, de akkor is, mekkora hercehurca?
    Igaz nem értem, hogyha szeptember 4én fizettem a kötelező 53ezrét, október végén kivonattam, és kivonták egy évre, akkor miért csak 13 ezret kaptam vissza...
    Agyfaszt kapok Magyarországtól...

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák