Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Ricardo #8985 üzenetére

    Attól fogok egyszer agyvérzést kapni, hogy írogatod itt a marhaságaidat.

    1. nincs iPhone-od, nem is akarsz, vagy legalább is androidról beszélsz folyton. Droidnak nincs off topikja, ahova írhatnál?

    "programra rábökés után egy másodpercet várni kell már árt az idegeidnek akkor mindenképpen hanyagold a témát mielőtt nyugtatóra szorulnál."

    Biztos azok is nyugtatóra szorulnak, akik főzögetik a romokat, hogy gyorsítanak a rendszeren. Ha rábökök egy app-re, és több másodpercen át semmi nem történik, az igen is zavaró, mert nem tudja a júzer, hogy bevette-e egyáltalán a bökést vagy sem. Nyilván, aki ezt szokta meg, annak kevésbé zavaró.

    Tudod, az a baj, hogy lassan 10 hozzászólás óta azért kell tépnem a szám, mert nem jutott el a tudatodig, hogy miről beszéltem, és mi volt a célja a belinkelt videónak. (Egy android specifikus problémát linkeltem be.)

    Erre te jöttél, a nagy megmondóember, hogy ez minden rendszeren jelen van, (Hát k*rvára nem) majd nekiálltál személyeskedni, holott azért tartunk még mindig itt, mert neked nem sikerült megértened, amit írtam.

    A One X nyilván egy brutál jó telefon. Meg se fordul a fejemben, hogy a 3GS jobb lenne. Egyértelmű, hogy minden tekintetben jobb a 3. generációs iPhone-nál, ennek ellenére az androidnak vannak olyan rendszerszintű gondjai, amit a videó tanúsága szerint még a 4 mag és a brutális hardver se tud kiküszöbölni.

    Hogy az iPhone vagy a HTC a jobb? Illetve a droid vagy az iOS? Ezt mindenki döntse el maga. Kinek ez, kinek az, nem tisztem eldönteni, vagyok annyira intelligens, hogy tiszteletben tartom mások preferenciáját. Aki ismeri a droidot és az iOS-t is, az nagyon jól tudja, hogy az általam belinkelt részlet egy droid specifikus gond volt. Erre te jöttél megint, a megmondóember, aki életében nem használt iPhone-t, és összehordtál mindenféle sületlenséget, hogy ilyen más rendszeren is van, holott én pont azért linkeltem az ominózus részt, mert ez a gond bizony droidon van jelen. iPhone-on meg van más "gond". Nincs widget, nincs flash, zárt rendszer, 3,5"-os képernyő, stb. Mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse, mit miért preferál, vagy mit miért nem. Viszont annak az égvilágon semmi értelme nincs, hogy te itt youtube videókon szocializálódva megmondd, iOS-en mi van jelen, és mi nincs. Az iPhone felhasználók tudják, te meg fölöslegesen dumálsz bele abba, amihez nem értesz, ráadásul egy iPhone topikban. :U

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák