Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cyberpunk #86751 üzenetére
Most volt egy hullám völgyem. Eladtam a fekete 5S-t mert majd veszek i6-ot, addig jó lesz egy 4s. 4S megvéve,rájöttem sz@r, i5 kell. Utána rájöttem i6 nem lesz, nem ér annyit, vettem egy arany 5S-t, ezt gariztatni kellett, mivel kaptam egy újat így eladtam értelmes áron. Majd jött egy használt 5S fehér, rájöttem nem jó, ez se fekete kell, most megvan a fekete, leállok... Ne is mond, tudom ez már beteges...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Körkérés:
Nemsokára ittakary () és hát anyukámmal ilyenkor minden este meg szoktunk nézni egy filmet (igazából családdal, de ugye idén elváltak és én ha haza megyek, hozzá megyek, nem a faterhoz).
A lényeg, hogy ajánlanátok filmeket, mikkel készüljek? Szereti a jó vígjátékokat (na persze nem a hányós-fosós-piteb*szós fajtát), de a komolyabb filmeket is. Amik tetszettek neki: intrducables, Kellékfeleség, Kavarás, 50 első randi, Nászajánlat, stb. Nem baj,ha már régebbi filmek, csak mondjátok, amik eszetekbe jutnak, aztán max ha lesz jópár, amit láttunk, tuti lesz olyan is pár, amit nem.
Köszönöm.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
b4zsi-
őstag
válasz icecave #86757 üzenetére
A csúf igazság, A nagy nap, Exférj újratöltve, Maflás, Ki nevel a végén, Bakancslista, Apafej, Napos oldal, Halálos temetés, A magányos lovas, Nim szigete, Kispályás szerelem,
Más:
Most kaptam meg az új jelszavamat a T-mobiletól a megrendeléshez erre már nem rendelhető az iPhone 5 C. -
Malachi
addikt
válasz b4zsi- #86761 üzenetére
én meg tegnap kaptam telefonon kiemelt ügyfeles ajánlatot, délelőtt meg nézem, hogy az 5C 16GB féláron megy netes rendelés esetén.
mindegy gondoltam megvárom a visszahívást és kitalálunk valamit, erre a telefonban azt mondják 16 GB 5C már nincs, a webshopba meg nem tudok belépni két órája. pf...
-
Malachi
addikt
hát feltettem készlet értesítőre, a kérdés, hogy mire raktáron lesz, él-e még az 50%-os akció.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz -secret- #86765 üzenetére
Hát nem tudom. Az Apple termékekre soha sem volt jellemző, hogy ennyire esnek az áruk, vagy leakciózzák őket.
Igen 5c-t vettem annó annyiért.
Jut eszembe:
Aki vett már ilyen 0.3 mm vastagságú tokokat volt olyan valakinek akinek nem tágult ki egy idő után?
Mert ha igen, akkor lehet hogy bepróbálom ezt.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
ti már hallottatok 256GB-s micro sd-ről?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Malachi
addikt
micsoda kaland! 20 perce látom, hogy mail jött a T-től: van a készleten telefon! kattintottam is, erre megint azt írta, hogy nincsen. rákérdeztem az ÜFSZ-nél, hogy mi van ilyenkor, azt mondják mivel ez nem előrendelés, hiába adom le bejelentkezve az értesítőt, aki gyorsabban kattint azé lesz a telefon. van egy olyan sejtésem, hogy így nem lesz féláras 5C-m...
-
nagyúr
Köszi a tippeket.
Más: Hát nincs szerencsénk ezzel az albi dologgal... itt 4 évig néha voltak a szomszédból csak sz*x hangok, hát ma olyat tosztak a szomszédban,hogy jaj. Én nem tudom, hogy az itt lakó csajnak most új kanja van, vagy kipróbáltak valami újat, de úgy vernyákolt, mint egy kanmacska, akinek a farkára léptek Remélem, még akik majd fölénk költöznek, azok is ilyenek lesznek bakker. Bár,ha belegondolok, inkább ritkán (legalábbis eddig 2 hetenete kb) legyen egy fél óra "operahallgatás", mint hogy egész nap szóljon a tücc tücc, vagy kiabáljanak, stb, mert amúgy olyan csend van ott, ha néha nem dugna a csaj, nem is gondolnám,hogy valaki laklik a szomszédban
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #86729 üzenetére
Nem akciózik az apple...
A currys-nél kivártam neten a sort, de elég sok vacak, nekem nem kellő dolgokat akcióztak le. Volt macbook pro meg air akció is. Levágták az árat kb. 100 fonttal, de az nem érdekel. Air 2 érdekelt volna, de arra semmi nem volt.
Amúgy ennyi idióta barmot ma. Mivel belvárosban dolgozok láttam a csőcseléket...agyf@szt kaptam tőlük.
Kb. 10-30% akció volt de ilyenek mindig vannak. Szóval nem sok értelme van ennek a napnak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz legiaap #86781 üzenetére
iStyle-ban voltam ma, egy kedves kis csaj kezében Air 2, egyből jött oda hozzám, de én szóltam hozzá először, hogy az csak nem egy Air 2 a kezedben? Mondja, hogy hú de jó szemem van, aztán csak bámult, majd odaadta a gépet, hogy nyomogassam. Kicsit fura helyzet volt, de na.
Amúgy a lényeg, hogy ott akciózva van 10k-val vagy mennyivel, az se túl sok...
-
mondomén
őstag
válasz Cyberpunk #86773 üzenetére
Ú nem kellett volna megnéznem, még egy évig tököm tud várni. Remélem lesz benne igazán mocskos jedi - sith harc. Olyan Bourne-féle vehemens, törős, zúzós dolog. Plusz kéne már valami bad ass sith is, Darth Maul volt az egyetlen aki kicsit is felcsigázott. Old Republic rövidfilmet gondolom láttátok, na valami hasonló jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #86781 üzenetére
Jaja, Currys elég gyenge, semmi említésre méltót nem találtam ott
SOL Republic fejeseket ismeri valaki? iStyle-nál most féláron mennek, annyiért lehet megérné valamelyik, ha jók.
Ami fontos,h kényelmesek legyenek hosszú ideig is + jó legyen a zajszűrésük, a jó hangzás meg gondolom természetesPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
válasz CharlieDrop #86780 üzenetére
" LEAKED" Star Wars Episode VII Force Awakens Trailer (CAM QUALITY )
Na ha ez kijön 1080p-ben, akkor instant elélvezek!update:
Elvileg FAKE...(#86786) icecave
Ettől most végig tiszta libabőr voltam, nem úgy mint az előzőtől. Kicsit elragadtattam magam, sorry.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
r3dsnake
nagyúr
Kevés dolog hagy jobban hidegen, mint a star wars.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Cyberpunk #86773 üzenetére
Ez komoly lesz!
Igazabol a Star Wars az elso mozielmenyem egyike...tizenevesen a 80'-as evek elejen... a hazibuli cimu filmmel egyutt.... Hu de jo is volt..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
legiaap
félisten
Ma lehet meghívó nelkül OnePlus One-t venni. Valaki nem akar?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blaise
veterán
Én megúsztam a Black Friday bevásárlást egy The North Face Borealis hátizsákkal ~12k-ért
-
legiaap
félisten
válasz Blaise #86797 üzenetére
Nézegettem videókat mi volt ma UK-ban ma...hát szégyenlem, hogy ember vagyok. Inkább lennék a tápláléklánc legallján komolyan. Undorítóak egyesek. És nem akarok bele menni, hogy milyen színű emberek balhéztak meg viselkedtek alja módon.
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs