Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nesze nekünk black friday. iCentre.
-
törölt tag
Ez jóóóóó. napizene. Sőt, nagyon jó.
Akárcsak anno a Még vár ránk ez a Föld. -
törölt tag
válasz Malachi #86660 üzenetére
Na ne.
Ma is zombi mód, csak legyünk már egy héttel később, ez a hetem KO.[helyes link] (nem ellenőriztem, reméljük jó ).
Ellenben valóban nem hallgatom őket és valóban király lett ez.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
Ez mi szerintetek?
[link]
Ezt adja be ha a logitech oldalára akarok menni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a Plex zseniálisankurvajó dolog. Miért nem használtam én ezt eddig? Torrentnél hozzáadom könyvjelzők közé a sorozatrészt -> utorrent behúzza -> plex synceli, letölti a feliratot -> play. Mindezt 2 kattintással.
-
legiaap
félisten
-
manchester85
veterán
Most nézem csak, mi történt Integraval. Szegény gyerek. A hozzászólásai alapján igencsak egy lobbanékony srác lehetett. Persze senki nem érdemel halált a butaságáért, de Tibee-vel értek egyet, hogy még mindig jobb, mintha egy védtelen család halt volna meg miatta.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #86675 üzenetére
Mondjuk egy szemtanú is írt a topikba, ha akarod, elküldöm priviben, ha nem találod meg. Gyorsabban ment, mint lehetett volna, de ebből nem lett volnap para.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Bling95
őstag
emagon vajon hánytól indul a móka ?
-
bobooo
addikt
válasz Malachi #86679 üzenetére
Reggeltől. Nem éjféltől. Viszont az rejtély egyelőre, hogy reggel mikor. Viszont 23 órakor lezárják az oldalt és a regisztrációt egész holnap. És 23 óra után már az akciókkal lesz újra elérhető valamikor. És azt javasolják, hogy ha van fiókod maradj bejelentkezve, hogy ne legyen semmi probléma a vásárlásánál
Viszont éjfél körül küldenek hírlevelet, amiben benne lesznek az akciók. Viszont a váslás tényleg madj csak reggel fog indulni valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
na regisztrálással megvagyok, igazándiból csak valami jóárasított külső merevlemezre csapnék le
-
Bling95
őstag
ha jól láttam i5S 109ezer, nemrossz
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #86685 üzenetére
Mostanában nem volt gondom a tárhellyel, az utóbbi hetekben nem utaztam sehova (50 mega hiányzik az 1gigás csomagomból nov 18 óta), falun belül szinte az összes intézmény wifi elérése megvan, úgyhogy kb mindenhez felhőzök. Viszont jó lenne egy új teló, új tartozékokkal, friss garival. Ugyanannyiért meg eladnám a mostanit, ez sincs még egy hónapos se.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Lol, T-nél 60e-ért hozhatnám el az 5C 16gb-ot.
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs