Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Ricardo #8417 üzenetére

    Nagyon is átjött, neked nem ment át.

    xlife11 azt írta, hogy az Apple még egy 2009-es telefont is forgalmaz, erre neked az volt a válaszod, hogy azért, mert évi egy telefont adnak ki. De ha nem olyan telefont adnának ki, valamint nem olyan supporttal és optimalizációval látnák el a korábbi telefonjaikat, amilyennel teszik, akkor nem tehetnék meg, hogy a piacon tartanak egy 2009-es telefont.

    Droidon is megvan ez a 3 telefon, oké. És, kit érdekel? :DDD Nem a 3 lényeg, hanem az alatta pihenő hardver. Egyrészt egy átlagos vásárló nem cserélgeti a telefonjait 2-3 havonta, másrészt a supportnak nem darabszámban van jelentősége, hanem "időt állásban". Hisz ez a "3 telefon", ami a droidnál megvan, azonos időszakban, hasonló hardverrel jön ki Nehogy azt mondd már, hogy ugyanolyan érdem 3 hasonló hardverű telefonra supportot adni, (droid) mint 3 olyanra, amiből az egyik már 3 éves a másik meg 2. Tehát nem azért van az Apple-nek 2009-es telefonja is a piacon, mert évente csak egy telefont ad ki, hanem azért, mert 3 évre visszamenőleg is megfelelő supporttal képesek ellátni. Ez pedig azért komoly érdem, mert papíron azok az eszközök már hardveresen nem lennének alkalmasak naprakész támogatással droid szemmel. Ez pedig nem hozzáállásbeli, hanem minőségbeli kérdés.

    "Az Apple mivel évente egy készüléket ad ki ezért kitolódik ez az idő."

    Innen látszik, hogy nem érted. Azért tud kitolódni, mert olyan rendszert raknak össze, úgy optimalizálnak, olyan eszközöket gyártanak. amit ki lehet tolni. Hiába ad ki évente csak egyet, a vas alatta hivatalosan ettől még elavul. Nézz meg, hogy laggol egy 3 éves droid egy 3GS-hez képest. Ebből adódóan aztán nem is adnak ki rájuk frissítéseket. És ezért kényszerülnek bele, hogy futószalagon dobálják ki az eszközöket, mert a régebbi vasra már nem tudják megfelelően ráhegeszteni a szoftvert. Aki pedig 2-3 évre akar telefont venni (mint a legtöbb normális ember) az emiatt be fogja szívni. A droid azért pörög, mert nem tudják univerzálisan lefedni az eszközeiket a fragmentáltságból adódóan.

    Úgyhogy te vagy az, aki nem érti, miről van szó, mert én értettem a kezdetek óta, hogy te miről beszélsz, de nyugodtan leírhatod, ha úgy érzed, hogy mégse értem. :U

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák