Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Tetszik ez a kép.
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #70654 üzenetére
Ne aggódj, mindig van lejjebb
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #70654 üzenetére
Már az is baj, hogy gondolok az egyik fórumtársunkra? A sok csajos kép tönkreteszi....
Cicus: Persze, persze, én pedig holnap leszek 100.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #70658 üzenetére
Szerintem nincs szüksége, egy megmondó emberre, neki is van "szája". Nyugodtan szólhat, de úgy gondolom nincs miért, mert ezek nem rosszindulatú megjegyzések/célzások.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #70661 üzenetére
Na látod, ebben egyetértünk. Fel is írom...
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #70663 üzenetére
Parancsolj:
ittakary: Így jó? Bár most rondább lett. Ez nem vicc kérdése, igyekszek még egy fórumozó kedvébe járni.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Menopauza kizárva... akkor csak az lehet, hogy front közeleg, mert egy Vadászcsiga nem lehet ennyire antiszociális.
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #70666 üzenetére
Párszor már át lett rágva ez a téma, ez is unalmas már. Áttekered! Nyílt fórumon vagyunk, de ezt hányszor kell még leírni?
-
GALARDO
addikt
válasz GALARDO #70646 üzenetére
Tévedtem, Tricia, Connie, Stewie, Carter, és a polgármester, még a lakat alatt vannak.
69: Amúgy, ha esetleg nem ismernéd, ő Ausztria képviselője, ezen a xy(nem nézek ilyen műsorokat) dal versenyen.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #70669 üzenetére
Jaja, tegnap SÖ hozta a topikba az entellektüel szellőjét.
(Egyébként sok mindenen áttekerek. A napizenék nagyon messze állnak az én zenei stílusomtól, meg némely gifek is.) -
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #70658 üzenetére
Engem nem zavar. Jót röhögök rajta.
A többieknek meg nekem nem a zsánerem a nőies pasik. Főleg nem a transzneműek. Amúgy semmi bajom nincs velük. Ellenkezőleg.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #70669 üzenetére
Ezen jót nevettem.
-
vadászcsiga
félisten
Na, jól meg is öltem a topikot
Zárható[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
Ragnar95
félisten
Azt nem értem, minek olvasod a topikot, hogyha unalmas és színvonaltalan számodra A G2 off biztos sokkal színvonalasabb, miért nem azt olvasod akkor?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #70674 üzenetére
csakazértis muhahahaha
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #70683 üzenetére
Senki nem hoz témát. Így nincs is olyan komoly csevej. Hozz egyet!
-
törölt tag
Hogy fordulhat ilyen elő?!
"Playback boy". -
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #70686 üzenetére
Én észreveszem úgy is.
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz #51177472 #70688 üzenetére
Nem értem, miért kell olyan mennyiségű vakolatot felpakolni/felpakoltatni, mintha egy K2-es meccsről szabadult volna... hogy nézhet ez ki az ilyen nők többsége reggel, ha 40 kilónyi réteg kell rá, hogy kimenjen az utcára? Most nem konkrétan rá gondolok, hanem általánosságban... én a természetes szépséget szeretem, meg kis smink mehet néha-néha, de ez nekem már több, mint sok.
A lényeg, hogy ti hogy vagytok ezzel? Komolyan buktok az ilyen "megcsinált" nőkre?
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
Kb ez a topik tematikája
manchester85
- Elment az iPone 5S mkII szuper, amit múlthéten hozott a postás. Most sörétessel kerget a vevő, mert nem csatlakozik fel az itteni hálózatra. Csak azt nem értem, hogy világosan leírtam, használt készülékről van szó Apple garival, nem látható apró szépséghibával. Szétintem ebből simán kiderülhetett volna számára, hogy At&T függő. Nem? Azt nem értem, hogy egyeseknek miért olyan nehéz a szövegértés. Most mit csináljak?
Összejöttem egy tibeti lánnyal a f@szbukon - teológiát tanul. Lehet, hogy elveszem!
Icecave
Nem voltam már 30 perce. Hiányoztam? Az asszonnyal mi nagyon kiegészítjük egymást. Vezetés közben Én nézem az utat, Ő a táblákat.
Ma voltam lent a terembe, gondolta izmozok egyet a sok tevepatának. Emeltem a súlyt másfél kilóról két kilóra, hát nem rajtam maradt! Olyan égő volt, odajött az egyik, és félkézzel levette.
Itt vagyok lent a szülőfalumban, a gyerekkori barátaimmal ezerszer hallott történeteket idézünk fel újra, és újra. Nagyon jól érzem magam. Hopp, pont most vágtak le egy disznót. Ez a héten már a harmadik, na mindegy, majd lehajtjuk a Corsa hátsóülését. Vidéken sokkal jobb minden, és nekem vissza kell menni abba a koszos büdös városba.
Annyit dolgozok, reggeltől estig itt ülök a monitor előtt, és most is csak azért tudok írni, mert renderel a gép. Fene lassú ez a Pentium III-as.
GALARDO
Gif gif gif gif gif gif gif +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
Xero
Ha jól megy év végére, felvásárolom az idei prémium Apple termékeket. A mostani Mac-emmel sincs semmi baj, de már kevés az a 64GB RAM, és nem akarok belenyúlni. Ha meglesz az új Mac Pro, a régi megy a fiókba.
Nézegetem az autókat is, volt egy 911 Porsche Carrera, de elvitték előlem. Lehet, hogy a királykategóriából választok. Már beszéltem Gerard Lopez úgy véli, egy használt Lotust jutányosan oda tud adni. Végül is nem mindegy, hogy jelenek meg egy üzleti tárgyaláson.Totheground
Ne beszélj már hülyeségeket, mikor a Világbank prominens személyeik kérik ki a szakvéleményemet, vállalati és kereskedelmi bankok állnak alattam. Szakterületem a globális monetáris piac. Most is volt rá 48 órám, hogy megtanuljam a japánt, de nem volt nehéz, mert kínaiul már tudtam.
Itt vagyok Tokioban Kanto régió Honsún félszigetén. Nincs semmi látnivaló, csak hegyek, meg tenger. Ja a cseresznyefa virágzik.r3dsnake
Ez sz@r. Fú de ocsmány. Na ezért nem kell nekem droid. Volt ezelőtt 20 évvel egy Asusom, a kalauz leszállított, mert félt hogy kigyújtom vele a szerelvényt.
Én sokat adok a jó megjelenésre - fehér Adidas vászon cipő, tűzpiros titok fuszekli, fekete csőnaci, halvány lila ing, flamengó rózsaszín nyakkendő, homokszínű nyári zakó. Nagyon szexy. Who does not like it, fuck youCyberpank
Úgy van. Igaz. Egyetértek. Szerintem is.
Nem megsértődni!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Végre valami értelmeset írtál, nem pedig előadtad a szokásos "mindenki hülye, bezzeg én értek mindenhez" szövegedet Nem megsértődni.
Várom a többiekét, eddig ezek nagyon jókEgyébként, mivel jön a nyár, hozzáveheted, hogy azon fogok minden nap rinyálni,hogy 32 fok van a lakásban és egy szál f*szban is izzadok a gép előtt.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs