Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz r3dsnake #38652 üzenetére
Csőnaci.... Bazz. Én nem tudok felvenni, de nem is akarnék mondjuk. Akkora a vádlim, hogy kb. fel sem jön. Csirke lábra való.
New Yorker meg szerintem nem igazán jó minőségű. Most legalább nem volt olyan érzésem, amikor mentem mindenféle boltba, hogy odahánytak egy szivárványt.. Nem igazán szeretem a rikító dolgokat. Pl. nem vennék fel hosszú kék/piros/zöld/lila nadrágot.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
bigdady
nagyúr
MEggyőztetek, most kezdem feliratosan. 45 perc múlva jelentkezem
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #38652 üzenetére
Ezek meg egyre szarabb minőséget produkálnak. Egy jó példa, hogy a legtöbb pulóver alsó gumija már a boltban ki van nyúlva. Milyen lenne 3 mosás után... Van is egy kötött H&M pulcsim, az is pár hónap alatt olyan lett, hogy kipeckelem egy bottal és sátornak is elmegy.
Meg az a szar, hogy egy ilyen vásárlós kör után teljesen elmegy a kedvem. Legtöbbször ilyenkor verem el másra a ruhapénzt. -
DVlad
őstag
Naja, nézd meg az aliexpressen, hogy mennyi is a sok "valódi" cucc ára. Vagy az usában mennyibe kerülnek ezek a cuccok. Pár fitying.
Amúgy nem példa nélküli, hogy "hivatalos" boltokban is felbukkannak az "olcsóbban" beszerzett darabok és senki meg nem mondja, hogy miféle holmi. -
r3dsnake
nagyúr
Ha normálisat veszel, egyáltalán nem kényelmetlen a csőnaci, sőt. A kedvenc farmer csőnacim bershkából van, nagyon sötét kék, élénk narancs varrással. bár a színe már fakul rendesen, de az anyaga rettentő jól bírja, és ez a legkényelmesebb nadrágom. (Pedig van két katonai BDU-m is.)
Bár ez nem ez az atomszűk fajta, de slim fit. ITT látszik kb.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38653 üzenetére
Csőnaci... Mar ettől a szótól is kiráz a hideg.
Husi vagy vagy mokány?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
madgie
titán
a sok makkoscipős
-
nagyúr
válasz madgie #38665 üzenetére
Hát részemről sportcipő, ha csak tehetem (van egy fekete Nike is, az még 1-2 nevesebb alkalomra is elmegy a makkos helyett). Ugyanígy vagyok a szabadidőruhával, bár azt azért lényegesen kevesebb helyre veszem fel, mint a cipőt (jórészt itthon, melózni, meg elmenni kondiba, bevásárolni esetleg).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38667 üzenetére
Az oké, aszittem husi vagy. Bár akkor sem kellene bánkódnod, hiszen... [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #38669 üzenetére
ILYEN egy jó csőnaci. Ezt lehet, hogy be is kellene szerválni, feketéből csak egy elégdurvánszűk több éves teszkósom van. Na az viszont kényelmetlen.
-
korpicschess
veterán
válasz r3dsnake #38670 üzenetére
vidd el amit hirdetek, odaadom ócóért.
A Vans farmerem hasonlít valamennyire amit linkeltél (talán low waist az biztos, meg talán slim is), bár a bokánál talán nem ennyire szűk.
Ahogy írják utánam, ez még nem annyira cső.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #38671 üzenetére
Ritkacsúnya a színe, varrása, és túl széles a szára. Más bajom nincs vele.
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38675 üzenetére
Mer' az már répafarmer lenne. Pff, na az még egy fokkal gázabb, mint a slim.
-
Bling95
őstag
Nemis gyartanak szerintem olyan csonadragot ami feljon a labamra egyebkent is borzalmasan nez ki ...
Most olaszorszagi outletben vettem 35 euroert Benetton gatyat , minosegerol meg nemtudok nyilatkozni de baromi kenyelmes (lenvaszonszeru anyag) es jol is nez ki
-
DanielK
addikt
nekem ez a csőnadrág tetszik
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #38675 üzenetére
16cm varrástól varrásig. Majd lemérem a "nagyoncső" nacimat is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #38680 üzenetére
Sok. Már ez a nadrágom is határeset, ettől csak vékonyabbat vennék, vagy max ugyanekkorát. (Ebből amúgy azért vettem 1 számmal nagyobbat, mint a méretem, hogy télen fel tudjak alá venni vmi "cicanacit" (fogalmam sincs hogy hívják ezeket a vékony kötött hosszú szárú cuccokat. hülyén néz ki, de nadrág alatt nem látszik, és tényleg sokat ér a hidegben).
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
En nemszoktam fazni bar korizasnal lehet jol jon ( soha nemtanultam meg korizni )
-
korpicschess
veterán
-
DanielK
addikt
válasz korpicschess #38684 üzenetére
e51, ha jól látom. a felül levő hangszóróról van szó ugye?
nekem is "szar" volt, aztán kiderül, hogy koszos. A szöszt gyűjti össze a résben és az tompítja le a hangokat. kivettem a koszt és 2x-3x jobban hallottam...[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz korpicschess #38684 üzenetére
Amit DaneilK ír az is segít valamennyit, de én fogtam, és kiszedtem azt a szövetet az előlapból. Nagyon sokat javít a hangerőn.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Kösz srácok! Kipróbálom, ha sikerül szétszednem, mert nem biztos, hogy találok jó csavahúzót. nggabi azt mondta egyszerű kicserélni, szóval ha nem javul meg akkor veszek hozzá 2,7$-ért.
Azthiszem ezt megszívom, mert csak T8-ast találtam, ehhez meg emlékeim szerint 6-os köll.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38688 üzenetére
Helyesen teszed, ideje kukába dobni azt a Nexus és visszatérni a jó öreg Symbihez.
-
korpicschess
veterán
válasz DanielK #38690 üzenetére
Nem gáz ha kiszedem? Mert szétszedni nem tudom. Megmozgattam kicsit, és tiszta mocsok, valóban, pedig nem is tűnt úgy.
Ja igen, nyugdíjazom a Nexust, ez a tuti.
izéé, nincs ezen valami szerviz menü, hogy kipróbáljam, hogy jobb-e? Megpiszkáltam, kapott egy kis alkoholt. Hátha megdöglött.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz korpicschess #38691 üzenetére
én kiszedtem, azóta semmi gond vele. párom használja 2. telefonnak és megvan elégedve vele, pedig azt hiszem 2007-es darab
-
korpicschess
veterán
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38694 üzenetére
-
máyköl
veterán
Énis még épp a tizenéves korosztályba tartozom, de kiráz a hideg ha azt hallom, hogy csőnaci.
Egy férfin, pardon, egy fiún egész egyszerűen ez undorító. Undorító, hogy a férfi és a női divat már kezd eggyé válni, és undorító, hogy bemegyek a zara -ba, és azthiszem, hogy a női zaraba jöttem.Meg ezektől a boltoktól is a hideg ráz ki, hogy newyorkerk, bershka, Pull&Bear.
Robbantanám fel mindegyiket egytől egyik, és adnék az összes hülye homár gyereknek normális férfi öltözetet.
Bocs ha erős volt, de ez az igazság.
-
whitezo88
nagyúr
válasz máyköl #38699 üzenetére
na azért ne álljunk le buzizni
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs