Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Nagyszulok ott laknak. El sem tudod kepzelni, milyen szarok az utak, es a kozlekedes altalaban. Bar csendesnek csendes es szep kilatas is van a Dunara (amig valamelyik fidesznyik nem epit 3 szintes hazat az ember pofajaba "csaladi tamogatasbol"...)
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
Ha egy páncélos hüllő még nem bújt ki a tojásból, akkor az a teknősbéta?
-
Möhe
addikt
ipod nano segítség kellene, szerintetek?
apró -
r3dsnake
nagyúr
Ez esett be a mailboxomba az előbb:
helló
Én vagyok a Miss Imre, látta, hogy a profil ma (m.sg.hu) és lettem érdekel
téged, szeretnék többet megtudni rólad, azt hiszem a kor vagy távolság nem
akadály, legyen szíves kapcsolat én keresztül az én-m saját elektronikus levél
azonosítás ma úgy, hogy azt fogja mondani, többet rólam az én képekkel.
Remélem, hogy hallani rólad. (philomenarichard85@yahoo.in).
kösz
Szent Filoména -
Möhe
addikt
válasz korpicschess #38208 üzenetére
ajándék lenne alma fan cimborámnak barátnőjétől,csak ő nem ért hozzá, én kihúztam a srácból hogy mihez is van neki "óraszíjja" ,és ezt szánja neki az asszonya
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38211 üzenetére
Gondolod vagy állítod?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
madgie
titán
Írják is, kétfajta színhőmérsékletű led lenne. A "sima" kékes fehér, meg a sárgás színű, mondjuk a műfényes helyzetekbe. Ha nagyon expertek lennének, akkor a kettőt lehetne variálni, valami csúszkán állítani a színhőmérsékletet (ami igazából csak félmegoldás, mert akkor is valószínűleg baromi sávos színképük lesz)
-
-
r3dsnake
nagyúr
Ááá, idióta dupla/tirpla/mégtöbb pushok. Muszáj visszatennem az iOS6-ot megint... Bíztam benne, hogy javították.
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #38201 üzenetére
Laktak. Mivel nincs lift, így vannak 30°-os lejtők. Egyébként Gomba utcában, a legteteje. Onnan belátni milyen szmogos a város. Egyszer fél napon át szakadt az ónos eső, és nekivágtam lefelé autóval. Na az nem volt semmi. A kaputól van 3 utcasarok, ami keményen meredek, a Pusztaszeri út már lankás. De így is 200-300m-es követési távolság - csak egy pillanatra engedtem fel a féket utána fél óráig csúsztam, de mindenki. Ennél még teleken is jobb volt a hóban, jobban tapadt, így volt rutin.
A szomszédunk felújított, építkezett, és a markoló alatt megnyílt a föld. Majdnem beszakadt egy barlangba. Ja, ne ilyen kis lyukat képzelj, egy hatalmas csarnok, fene se tudja hány méter mélyen. Bezzeg mikor mi barlangásztunk gyerekkorunkban, csak pár üreget találtunk, meg háborús relikviákat.
-
r3dsnake
nagyúr
Prodigy - Omen Metalcore Cover
mekkora breakdown van 1.42-től
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Bocs a duplázásért, de ez hatalmas.
-
r3dsnake
nagyúr
Lessétek meg a többi videóját is, nagyon jó covereket csinál.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Erettsegi pipa. Fizikan kivul mindenbol a legrosszabbat huztam.
Irodalombol semmit nem tudtam a tetelbol, de megdicsert.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Möhe
addikt
válasz korpicschess #38236 üzenetére
Irodalombol semmit nem tudtam a tetelbol, de megdicsert.
nem volt benne hiba, hülyeségeket meg nem mondottá összevissza,naná
-
Blyan
félisten
Ennyi, idénre akkor letudva stressz?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blaise
veterán
Akkor így nézett ki a szóbeli?
-
korpicschess
veterán
válasz Blaise #38240 üzenetére
Majd 7-kor kb. kiderül. Angol, fizika remélem max. Törit 80% fölé húzom, magyar meg maradhatna szinten. Ez így jó lenne.
Infóból szerintem tuti nem kapok maxot... Úgyhogy nem mindenem 5-ös, de az infó nem tudom bekerül-e a bizonyítványba.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #38239 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
anno töriből olyat húztam amit életemben nem láttam, fingom se volt mi ez. végül 4esra meglett az összesített pont, tehát úgy adta a pontot direkt, rendes volt. kb ő beszélt végig szóbelin...
meg nézem megy le szépen az i5 használt ára. 115-120 ért lehet találni függőt. kár hogy csak 4s-nél volt olcsó vétel induláskor, aztán szépen felvitték. ugyebár anno 69 990 volt ikon400-zal, most meg ugyanígy az 5 valami 120e....
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz korpicschess #38239 üzenetére
Nekem gót barokk stílus jellemzése volt. A kis lőrés ablakon kívül nem sokat tudtam
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz whitezo88 #38243 üzenetére
115 körül lenne pár hét múlva Voda függó fekete gariban, jáj, még lehet bűnbe esnék... pedig most épp úgy érzem, hogy ugrani kéne mondjuk egy Meizu-ra. De hát az sem jelentősen olcsóbb (igaz, újonnan), akkor meg minek a járt utat a (félig) járatlanért adni? (azért félig, mert volt már azért droidom).
Mondjuk minden porcikám azt súgja, hogy 115-120 ezer embertelenül sok pénz egy sz@ros távrecsegőért
-
korpicschess
veterán
Na minden szóbeli, kivéve a magyart, maxos lett. Az maradt szinten. Végleges:
Magyar 92%
Angol 94%
Töri 86%
Fizika 97%
Emelt matek 91%
Infó 80%4 dícséret.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs