Új hozzászólás Aktív témák

  • r3dsnake

    nagyúr

    válasz manchester85 #35564 üzenetére

    Én nem tartom különbnek vagy többnek magamat attól, hogy vega vagyok. SOHA nem próbáltam rábeszélni senkit a vegaságra, maximum elmondtam a véleményem, hogy miért nem tartom jó dolognak a húsevést, de ennyi. Fordítva nem így szokott menni, általában folyamatos basztatásnak és ráerőltető szövegeléseknek vagyok kitéve, amikor egy vendégségben csak köretet eszek. Nem szoktam soha ügyet csinálni a kajából, nem szoktam elvárni, hogy nekem külön készítsenek valamit bárhol, csupán diszkréten kihagyom a húst. De már ennyitől is kapásból jönnek a megjegyzések... Szerintem ilyen szempontból a húsevő többre tartja az ő étkezési szokását, mert míg én elfogadom, ha valaki az, fordítva már kevésbé szokott menni.

    korpicschess: nem értem a felsoroltak közül miért lenne bármelyik dologgal is probléma. Megosztottam a véleményem, nem akartam lebeszélni és meggyőzni senkit.

    madgie: Ezzel tisztában vagyok, hogy főleg a szénhidrát az elhízás okozója, de ugyanolyan szerepet játszanak a vörös húsok is a dologban.

    DanielK: igen, a zselatinra gondoltam, kerülöm is, amennyiben tisztában vagyok vele, hogy valamivel az van. Nem azért, mert vega vagyok, hanem azért mert elég undorító.

Új hozzászólás Aktív témák